Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Hans Vestager Hansen

Fhv. sognepræst

Telefon75241111

Emailhansvestager@gmail.com

Folketingskandidat i Sydjyllands Storkreds.  På grund af alder blev jeg afskediget som sognepræst efter  36 år her i Ølgod og Strellev sogne.  Jeg var medlem af først Ølgod og siden Varde byråd. Har været formand for Teknisk Udvalg  og for Socialudvalget.  Var i en længere periode formand for Strellev Friskole, som jeg var med til at oprette i 1982.  Har været i  bestyrelsen for Skovlund Andelskasse.   Er i øjeblikket formand for Ølgod Borgerforening og for Grænseforeningen for Ølgod og Omegn.

I det politiske arbejde lægger jegt vægt på at det offentlige, dvs.  stat og kommune er til for borgerens skyld.  Det er af hensyn til konkurrenceevnen nødvendigt at  satse på at alle får så megen uddannelse, som man er i stand til at kapere - og det uanset, hvad man  skal arbejde med.  Der skal investeres i en fortsat grøn omstilling. Elektrificeringen af jernbanenettet skal  fuldføres så hurtigt som muligt.  Det økonomiske råderum, som man kan skaffe sig skal bruges på at skaffe så mange som muligt af de svageste i arbejde.  Arbejde giver selvværd. Den negative sociale arv skal  brydes. Der skal ydes tilskud, så de smalle kulturelle tilbud kan fastholdes og udvides.  Biblioteksvæsnets betydning for folkeoplysningen kan ikke vurderes højt nok.  Det største i politikken er, når vi inspirerer hinanden til at blive ildsjæle, der, hvor vi er.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik