Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Henrik Brade Johansen

Seniorkonsulent

Telefon40781025

Emailhenrikbrade@gmail.com

 

Bæredygtig by

Radikale Venstre har fået sat penge af til en større satsning på bæredygtighed i Lyngby-Taarbæk. Det betyder mindre klimabelastning, mindre forurening, mere cykel, gang, højklasse kollektiv og el- og delebiltrafik, renere mad og omgivelser, vedvarende energi og øget genanvendelse. Vi er lige kommet i gang. Jeg vil gerne videre.

 

Bedre normeringer

De tre-fire første år er helt afgørende i et barns liv. Derfor skal vi være endnu bedre til at motivere og støtte de små, give dem mulighed for leg og kreativitet. Det kræver bedre normeringer i institutionerne, mindre papirarbejde samt støtte til familier, der har behov for det. Vi har fået sat penge af til familiekurser og lidt bedre normeringer. Jeg vil gerne videre.

 

Grøn og levende by

Der er dejligt i Lyngby-Taarbæk, men tiden står ikke stille.så også her, må vi udvikle by- og boligområder. Vi kan bygge flere boliger til unge og ældre tæt ved stationerne, så de ikke behøver bil, og vi kan sanere trafikken i byen, så den ikke sander til i biler. Men vi skal beskytte vores enestående naturområder og skabe mere liv og oplevelser i og omkring byen. Det vil jeg fortsat gerne arbejde videre med.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik