| Radikale Venstre

Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Henrik Vinther Olesen

Kommunikationschef

Telefon24 82 63 13

Emailvinthermail@gmail.com

Som uddannet journalist og siden gennem mange år leder i det offentlige, har jeg en personlig ambition om, at jeg skal være med til at gøre en forskel. Vi er det, vi bidrager med.

Det at kunne bidrage og at alle bliver regnet med i det store samfundsregnskab, er afgørende for mig; vi skal give lige muligheder for, at alle kan skabe sig gode liv. Det begynder i folkeskolen, som skal styrkes gennem færre regler, mindre detailregulering, mere tillid til lærerne og flere ressoucer. 

Styrk folkeskolen, sæt den fri

Det fortsætter med uddannelse efter folkeskolen. Derfor skal vi styrke vores ungdomsuddannelser og videregående uddannelser; det er her, de unge skaber sig mulighederne for at kunne skabe sig gode liv. Og med det skaber de muligheder for, at hele samfundet kan blive rigere og dygtigere.

Skab klog vækst, investér i uddannelse

Og der skal være plads til alle; vi finder os hverken i ballademagere eller forskelsbehandling. Alle, der kan bidrage skal bidrage - og pointen er, at alle der kan, også har lyst. et Danmark, hvor alle har lyst til at bidrage, er et rigere Danmark.

Giv lige muligheder, brug for alle

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik