Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Jan Heidebo

Creative Director

Telefon40 15 27 74

Emailheidebo.radikal@gmail.com

Mere end nogensinde har vi brug for det repræsentative demokrati.

Vi vælger repræsentanter, som i en periode skal varetage vores interesser. 

Repræsentanter, som får indsigt i politiske områder, og som derfor tager beslutninger på et oplyst grundlag.

Repræsentanter som også skal kunne gå ud og forklare og forsvare HVORFOR de har taget den beslutning.

Uden det repræsentative demokrati, er vi overladt til Facebook-afstemninger, folkestemning og på sigt en form for diktatur.

Det er så hamrende vigtigt at vi alle går ud og stemmer. Men det er ikke nok. Vi skal også stole på at dem vi vælger tager beslutninger ud fra hvad de mener tjener samfundet bedst. Og fremtiden. Vores børn.

Og det er vigtigt at vi respekterer politikerne som vi vælger, som det de er: Repræsentanter i en periode. Og lader dem gøre deres arbejde. 

Dér står jeg. Som en politiker der VIL demokratiet. Med alle dets fejl og mangler. 

Visioner og markante politiske holdninger har jeg, tro mig. Skriv og spørg om det der netop optager DIG for tiden. Jeg skriver ikke lange lister med politiske løfter. Du skal ikke stemme på én, bare fordi han netop deler din interesse for biavl eller børnehaver. 

Du skal stemme på en politiker, som du stoler på du kan komme til både før, under og efter et valg med dine tanker - og som du stoler på står for et Danmark og en verden der hænger sammen.

Jeg anstrenger mig for at være en sådan politiker.

 

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik