Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

John Bach Thygesen

Maskintekniker

Telefon75 24 52 15

Emailmedumgaard@gmail.com

Medlem af Hovedbestyrelsen
 

Jeg er født i 1960 og de første 12 år boede vi på en gård i Skovlund. Derefter flyttede vi til Ølgod by. Jeg kom i smedelære og bagefter læste jeg til maskintekniker i Esbjerg, senere tog jeg en HD. Nu bor jeg på en nedlagt landbrug med min dejlige kone, der er organist i Vejle. Vi har sammen 3 dejlige pigebørn. På gården har vi også nogle høns, påfugle, gæs, hund og kat.

Jeg arbejder hos Rambøll Olie og Gas i Esbjerg, hvor vi servicer platformene ude i Nordsøen samt projekterer vindmølle parker. Jeg har været udstationeret både i Norge og i Qatar. Før jeg kom til Rambøll har jeg arbejdet hos Dong Energy i Fredericia.

Jeg er nyvalgt formand i Varde kommuneforening, er kasserer i Region syddanmark og er med i Hovedbestyrelsen. Har været opstillet som folketingskandidat i Esbjerg omegnskreds, men tager lige en pause nu.

Har været opstillet til regionsrådet og til kommunaltrådet flere gange, dog uden at blive valgt ind.

I vintermånederne bruger jeg lidt tid på slægtsforskning.

I sommermånederne kører jeg rundt på min veteranmotorcykel og udstiller den gerne.

Er aktiv i Natteravnene også. :-)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik