Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Karen Melchior

Diplomat / jurist

Telefon25883309

Emailkaren.melchior@gmail.com

København Kommune

Til kommunalvalget i 2017 ønsker jeg at være med til at gøre en forskel for den by, som jeg bor i. Fordi engagement er vigtigt. Fordi holder af min by og af de mennesker, som bor i den. Politik handler for mig om mennesker og reelt lige muligheder. Jeg ønsker, at vi i København starter med mennesket. Jeg vil have at København har fokus på mennesker og er mennesker først. Alle mennesker er lige meget værd og har krav på at blive lyttet til og hørt.

I København vil jeg sikre, at vi får det bedst mulige ud af de digitale muligheder. København skal være forberedt til den digitale fremtid. Derfor skal Københavns børn og unge være parate til at være digitale skabere og ikke bare forbrugere. Derfor foreslår jeg et initiativ om digital dannelse til de københavnske skoler, så vi ikke snubler ind i fremtiden, men er med til at skabe den.

Københavns kommune skal desuden benytte sig af de digitale muligheder for at åbne administrationen op, sådan at borgerne kan holde øje med hvad der sker på Rådhuset og gøre deres stemme gældende.

For mange af københavnske unge får ikke en ungdomsuddannelse. Det vil jeg ændre på gennem en frivillig tjeneste. Frivillig tjenesten er et styrket samarbejde mellem kommunen, civilsamfunds organisationer og erhvervslivet, der tilbyder et forløb på 6 til 9 måneder for unge mellem 16 og 25 år, hvor de unge får ansvar for et konkret projekt mod understøttelse.

Jeg ser København vokse og nye bydele springe frem, men også, at vi glemmer at sikre liv i byen og sammenhæng mellem byens dele. Liv skabes ved at sikre en blandet by, hvor hver bydel rummer flere funktioner - både fest og fred, både butik og bolig  -  og hvor der er natur i form af træer og planter samt hvor folk føler sig trygge.

Siden jeg blev voksen har jeg boet i London, Marseille, Bruxelles, Strasbourg og Paris men er vendt tilbage til København. Jeg har set, at der er flere måder vi kan organisere livet i byer på. Jeg ønsker at tage de bedste ideer med ind til rådhuset i København og bruge dem til at gøre København endnu bedre. Endelig har min oplevelse som fremmed i andre byer understreget vigtigheden af at gøre København til en åben by, hvor folk kan bidrage til byens liv.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik