Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Karsten Lauritsen

Designer

Telefon26 85 85 95

Emailkl@dzoo.dk

 

Byrådsmedlem i Frederiksberg Kommune

Det handler om mennesker

Jeg er stolte af regeringens resultater, men vi er kun lige begyndt! Danmark har brug for nye reformer, ikke stilstand.

For os handler reformer om mennesker. Om mennesker, der skal kunne forsørge sig selv og forme deres tilværelse, som de vil. Om myndige og frie borgere, der respekterer andres frihed og ret til at træffe andre valg. Uanset hvem man er og hvor man kommer fra.

Personlig frihed kommer også med et personligt ansvar: Hvis du kan, skal du klare dig selv og tage hånd om din familie. Så har vi råd til at gøre en virkelig forskel for udsatte borgere og fremtidige generationer.

Radikale Venstre har stærke ambitioner for Danmark i de kommende år:

• Vi vil have flere i arbejde og færre på offentlig forsørgelse. Mindst tre millioner skal være i arbejde.

• Vi vil have mange flere til at bryde den negative sociale arv. Børns baggrund skal ikke afgøre deres fremtid. Mindst halvdelen skal flyttes ud af fattigdom hvert år

• Vi vil styrke den grønne omstilling. Danmark skal være helt fri for olie, kul og gas. Og kul skal være udfaset allerede inden for ti år.

 

Vi kæmper for vores holdninger, og vi samarbejder med dem, der vil. Vi arbejder for holdbare løsninger for hele samfundet.

Det handler om mennesker. Det handler om os alle sammen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik