Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Katrine Robsøe

Folketingskandidat

Telefon27242905

Emailkatrine@robsoe.dk

Jeg tror på, at vi kan gøre i morgen bedre end i dag. Derfor stiller jeg op til Folketinget.

Vores samfund trækkes i modsatte retning af, hvad jeg ønsker for vores land. Der bliver trampet på vores værdier af dem, der ellers bryster sig af at beskytte dem. Jeg vil kæmpe for, at fremtiden ikke tabes på gulvet, og at en hel ungdomsgeneration ikke vokser op i et samfund med mistillid og frygt for verden omkring os. 
Vi kan mere, og vi skal mere. Jeg ser et land, der stadig husker sit fundament. Et land der stadig tror på sine medmennesker og ikke tager skyklapper på mod resten af verden. 
Jeg stiller op, fordi der findes en anden vej end den, vi er på vej ned af lige nu.

 

Mine mærkesager:
Danske værdier: Jeg ønsker et Danmark, hvor vi fokuserer på de værdier, der har reel betydning for vores samfund. Vi må ikke indskrænke vores frihed i et misforstået forsøg på at beskytte den. Vores styrke ligger i vores medmenneskelighed, vores internationale udsyn og tro på verden omkring os. Vores land og vores værdier er stærke og behøver ikke burkaforbud og grænsekontrol. Jeg elsker Danmark, og netop derfor er jeg radikal. Det er ikke landsforræderi at arbejde for EU eller kvoteflygtninge. Det er landskærlighed.

Uddannelse: Jeg ønsker et Danmark, hvor vi tror på fremtiden og har tiltro til de unge mennesker, der skal bringe vores samfund videre. Et Danmark, hvor vi investerer i uddannelse og skaber reelle muligheder for, at alle kan skabe sig det liv, de drømmer om. Med de nuværende besparelser på uddannelse, er det som om, regeringen tisser i bukserne for at holde varmen. Vi ved dog alle, hvordan den historie ender. Lad os give vores børn og unge en chance for at udnytte deres potentiale.

Klima: Jeg ønsker et Danmark, der går forrest i klimakampen for vores klode. Vi er den første generation, der kan se konsekvenserne af klimaforandringerne, og den sidste generation der kan nå at gøre noget ved dem. Nu, hvor resten af verden er ved at sætte sig ind i elbilerne, duer det ikke, at den nuværende regering trykker på bremsen. Jeg vil have Danmark tilbage i den grønne førertrøje. Vi skal være foregangsland for grønne mål og grøn teknologi.

 

Hvem er jeg?
27-årig konsulent for Dansk Industri, uddannelsespolitisk nørd og evig optimist med en forkærlighed for rejser, håndbold og jordbærmilkshakes.

 

Har du lyst til at være med til at rykke Danmark radikalt? Vil du give en hånd under valgkampen? Eller har du inputs til min kampagne eller politiske mærkesager? 
Så er du velkommen til at kontakte mig endelig. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik