Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Kristian Hegaard

MF stedfortræder

Telefon3337 4708

Emailkrhe@fredensborg.dk

Medlem af Hovedbestyrelsen

Kristian Hegaard

Jeg kæmper for det, jeg tror på. I folkeskolen kæmpede jeg for nye fodboldmål til mine klassekammerater. Nu handler det om at skabe lige muligheder for dem, der ikke har samme forudsætninger som andre. Som menneske er jeg en, der ser muligheder fremfor begrænsninger.  Politisk vil jeg skabe muligheder, hvor der i dag er begrænsninger. Jeg har tidligere siddet tre måneder i Folketinget som vikar. Jeg siger nej tak til symbolpolitik om håndtryk og dyre øer. Ja tak til at løfte uddannelse, klima, ligestilling og sundhed. Flere lærere og pædagoger. Lad os gøre Danmark til mulighedernes land.

Flere muligheder, færre begrænsninger

Uddannelsessystemet har givet mig muligheder. De muligheder skal vi give til flere børn og unge. Vi må ikke spare på fremtiden. Derfor vil jeg: ●​Skrotte uddannelsesloftet. 

●​Investere massivt i flere pædagoger og lærere til de yngste.

●​Stoppe besparelser på ungdomsuddannelser og universiteter.

 

Rettigheder giver muligheder 

Vi danskere findes i mange modeller. Vi har ikke den samme baggrund, men vi skal have samme muligheder og rettigheder. Derfor vil jeg: 

●​Sikre reel ligeløn  og lige barsel mellem kønnene.

●​Indarbejde FN’s Kvindekonvention, Børnekonvention og Handicapkonvention i dansk lovgivning. 

●​Gøre FN’s Verdensmål for 2030 til udgangspunktet for al politik.

 

 

Nutidens klimapolitik skaber fremtidens muligheder

Den varme sommer i 2018 var et wake up call. Det kræver handling.  Vi gør for lidt. Der er ikke en plan B eller en planet B. Derfor vil jeg arbejde for at:  ●​Landbruget skal tage et større ansvar. Der er ingen hellige køer.

●​Investere massivt i klimarenoveringer og forskning af grøn teknologi.

●​Udfase benzin- og dieselbiler i 2025 og indføre klimabidrag ved flyture.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik