Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Leif Rasmussen

Tidl. skoleleder og forvaltningskonsulent

Telefon20 43 73 89

Emailleras@mail.dk

Formand Flygtninge skal være velkomne i kommunerne
Medlem af Hovedbestyrelsen
 

Det handler om mennesker

er et grundlæggende slogan for partiets social-radikale holdning grundholdning bl.a. som udtrykt af P. Munch, som især kan læses i hans erindringer bd. 1. En holdning, der ligger dybt begravet i mig.

Egentlig er det et paradoks, at det danske samfund er et social-liberalt samfund på den ene side og at Radikale Venstre, der netop står for et sådan samfund, er et af landets mindste partier. Det til trods for at netop Radikale Venstres indsats siden 1905 for at skabe disse forhold for alle, der opholder sig i landet.

Aktuelle årsager for mit engagement i partiet er, partiets stærke holdningen til EU og udbygning af demokratiet og opbakning til FN, den grønne holdning, kampen for et gode uddannelsesforhold for både studerende og ansatte samt hjælp til de svageste i vort samfund.

Mit engagement for flygtninge har medført en større indsigt i dels de grundlæggende problemer for flygtningene og deres forhold, når de ankommer og prøver at finde sig til rette i det danske samfund. Disse forhold afslører, at der er et godt stykke vej endnu på en række områder for et mere humant samfund.

Når man er opvokset i en familie, der spændte fra national og social konservative til kommunister, hvor den politiske debat gik højt ved familiesammenkomster med stor respekt for den andens synspunkt, kan det næppe være anderledes.

Som et nyt medlem engang gav begrundelse for at melde sig ind sagde: ”Det er et upopulistisk parti i en populistisk tid”.

Mit engagement i partiet går tilbage til min tidligste ungdom, medlem af Radikale Ungdom og Radikale Venstre fra 1960-1972. Holdt en pause pga. arbejde og genindmeldt og aktiv fra 2005. Er pt. formand for Nordsjællands Radikale Venstre og medlem af hovebestyrelsen.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik