Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Lisbet Møller Nielsen

Politisk chef

Telefon3337 4789

Emailrvlimn@ft.dk

Kandidat til byrådet i Furesø. Jeg bor i Jonstrup med mand og 2 børn og nr. 3 på vej. Radikal i hjertet med tillid til både individ og fællesskab og tro på, at vi sammen kan gøre i morgen bedre end i dag.

Mærkesager:
Det bedste til vores børn: Gode tilbud til børn og unge, så de vokser op med mange muligheder og tro på både sig selv og fællesskabet. Som tidligere formand for både lokalråd og områdebestyrelse i vores lokale dagtilbud har jeg bl.a. været med til at skubbe i gang, at Krudthuset blev en grøn profil-institution med fokus på natur og bæredygtighed i børnehøjde.

Værn om natur og mennesker: Stop for at erstatte natur med udbygning af byerne i større omfang end allerede planlagt. Når en by som Jonstrup vokser, giver det nye muligheder. Men det må ikke blive på bekostning af hverken natur eller dem, som allerede bor her. Og nu er det nok.

Lyt til de gode ideer: Vi skal have bedre borgerinddragelse. Furesøborgere har gode ideer og tager initiativ. Det skal kommune og forvaltning tage bedre imod. Mindre bureaukrati og mere "Ja, hvorfor ikke - hvordan kan vi hjælpe?", når borgere har nye ideer. Borgere skal inddrages tidligere i beslutninger, så der er reel mulighed for at forme løsningerne. Den lovpligtige høring er ikke nok.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik