Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Liv Holm Andersen

MF

Telefon3337 4712

Emailvidaguay@gmail.com

MF valgt i Østjylland.

Ordfører for bolig, uddannelse, ligestilling og psykiatri.

Jeg er medlem af Radikale Venstre, fordi det er et værdiparti. Vi insisterer gang på gang på plads til alle og på, at et samfund måles på, hvordan vi dels løfter i bunden, og dels hvordan vi behandler minoriteter. Radikale Venstre tager fremtidens udfordringer på os og investerer i uddannelse, klima, børnene og internationalt ansvar. Disse investeringer har krævet seriøse reformer; reformer som aldrig var målet men midlet til at investere i alt dét, vi gerne vil. Jeg er stolt af og glad for at være en del af dette og være med til at kæmpe denne kamp som radikal MF'er.

Jeg bor til dagligt med min kæreste på Christianshavn, men alle mandage og en del weekender bruges i det jyske - i kredsen i Østjylland med gode radikale eller med familien, som bor i det nordjyske. Jeg er 27 år, løber, filmelsker og Balkanfarer.

Ligestilling - 01.04.2014

På ligestillingsområdet er Danmark en ”stormagt”

I februar var jeg så heldig som radikal ligestillingsordfører at deltage i FNs Kvindekommission, og det var fedt at mærke, hvordan Danmark på ligestillings- og udviklingsområdet er en af ”stormagterne”, og hvordan alle gerne vil tale med Danmark, på møderne og i korridorerne. Den danske delegation deltog i Kommissions årlige samling, som i år havde fokus på opfyldelsen af 2015-målene med relevans for kvinder og piger, og input til de nye post2015 mål, som forventes besluttet under FN’s Generalforsamling i september 2015.

Læs mere
Liv Holm Andersen

Retspolitik - 29.03.2014

Særdeles opløftende, at vi ratificerer banebrydende konvention!

Den 18. februar var en glædens dag. Her lykkedes det nemlig efter lang tids arbejde at få vedtaget et lovforslag, der gør, at vi nu i Danmark ratificerer – og altså tilslutter os – den såkaldte Istanbul-konvention. Konventionen er udarbejdet i Europarådet, og budskabet med den er soleklart: Vold mod kvinder er totalt uacceptabelt, og det er brud på helt grundlæggende menneskerettigheder.

Læs mere
Liv Holm Andersen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik