Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Lone Loklindt

Selvstændig virksomhedskonsulent

Telefon53641644

Emaillone@loklindt.dk

Medlem af Hovedbestyrelsen
Frederiksberg Kommune

Jeg er 59 år og jeg bor på Frederiksberg sammen med min mand Erik. Vi har 4 børn, to bor stadig hjemme og vi elsker alle at bo midt i byen, hvor vi kan cykle til alt. Jeg er uddannet Cand. Merc. Int. og Master of Business Administration, MBA. Jeg blev i 2017 valgt til Frederiksberg Kommunalbestyrelse, hvor jeg er formand for arbejdsmarkeds- og uddannelsesudvalget. Fra 2011-2015 var jeg valgt til Folketinget og bl.a. formand for Miljøudvalget og medlem af Præsidiet. 

Engagement og erfaring

Efter 7 år i udlandet flyttede jeg i 1992 tilbage til Frederiksberg. Jeg startede egen forretning som jeg drev gennem 12 år, i København og Stockholm.  I 2004 vendte jeg tilbage til CBS og tog min kandidatgrad i Business and Development. Arbejdede 3 år i Håndværksrådet med Danida-projekter, senere som CSR-konsulent i en større ingeniørvirksomhed. Det optager mig stadig at arbejde passioneret for at skabe en bedre sammenhængskraft mellem erhvervslivet og det øvrige samfund, både lokalt og globalt.  Jeg sidder i bestyrelsen for Nyt Europa, DANVA, FGU-Hovedstaden, Frederiksberg Forsyningsselskab og Hovedstadens Beredskab. Jeg har også engageret mig i frivilligt arbejde som Velkomstfesten, Venlig-boerne og netværket ConnectDenmark. 

Facebook: https://www.facebook.com/lone.loklindt
Twitter og Instagram:@LoneLoklindt
Min blog: http://loneloklindt.dk
LinkedIn: https://www.linkedin.com/pub/lone-loklindt/6/907/b93

Lone Loklindt,
Mobil: 53641644
lone@loklindt.dk

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik