Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Presse
Webshop

Profil

Lotte Rod
MF
Tlf: 33 37 47 06
Medlem af Hovedbestyrelsen
Region Hovedstaden
Sydjyllands Storkreds
Esbjerg Bykredsen
Profil

Børneordfører
Ordfører for ungdomsuddannelse
Sundhedsordfører
Nærværsordfører

Det barn, som pædagogerne får til at blomstre, selvom han har alle odds imod sig. Den arbejdsløse, som får chancen af jobcentret og en virksomhed.

Det er de mennesker, det handler om.

Jeg drømmer om et samfund, hvor alle deltager. Hvor vi viser respekt for hinanden og tager ansvar for fællesskabet: Kan du selv, skal du selv.

Derfor får du hos mig ingen løfter om motorveje eller højtråbende kritik bare for at komme i medierne. Du får en politiker, der arbejder skridt for skridt for de værdier, jeg tror på:

Børns baggrund må ikke afgøre deres fremtid: Alle børn skal ses, så de bliver nysgerrige og tror på sig selv. Vi skal have mere virkeligheden i skolen. Og vi skal åbne flere veje til uddannelse, da karakterer ikke siger alt.

Vi skal gøre kagen større: Vi skal skabe vækst, der er social og grøn. Flere mennesker skal have chancen for at bidrage med det, de kan. Og vi skal stille krav, så danske virksomheder fortsætter med at være verdensmestre i grøn omstilling.

Der er kun os til at gøre verden bedre: Millioner af mennesker er på flugt fra krig. Vi skal give flygtninge et nyt liv med uddannelse, job og håb. Danmark skal være et samfund, hvor vi viser hinanden respekt, uanset hudfarve og religion.

Danmark har brug for Radikale Venstre. Jeg har brug for dig.

Personlig assistent

Thomas Rohden
thomas.rohden@ft.dk
Tlf.: 33 37 47 92

Følg @LotteRod

Uddannelse - 22.06.2016

Jeg bobler af glæde over nye prøveformer

Politik har det med at gå sneglende langsomt. Desto mere fantastisk, når det lykkes at rykke tingene. Sådan har jeg det med en helt særlig ting i gymnasiereformen: de nye prøveformer.

Læs mere
Lotte Rod

Uddannelse - 07.06.2016

Bred aftale giver gymnasieelever flere muligheder

Vores unge skal have gode uddannelser, som møder dem fagligt og menneskeligt, og som giver dem gode muligheder i livet.

Læs mere
Lotte Rod