Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Mads Høj Jørgensen

Konsulentchef

Telefon22204257

Emailmajalle12@me.com

Mit hjerte banker for demokratiet og det danske samfund. Vi er som et lille land helt unikt i vores måde at opbygge et samfund. Vi er så heldige at have overlevet som nation gennem historien, og jeg synes, det er vigtigt, at vi bliver ved med at udvikle vores demokrati og samfund. Vi er et af verdens rigeste lande og kan foregå som et rigtig godt eksempel til efterfølgelse ude i verden.

Og da Danmark står mig nært, står også vores nære miljø mig nært. Vi har rent drikkevand i hanerne og rent vand i havene omkring os. Det skal vi værne om og værdsætte.

Vi har også en lang og god dannelseskultur i Danmark, men den er udfordret af omverdenen og os selv. Den skal vi tage vare på. 

UDDANNELSE TIL ALLE
Vi skal fremad med rod i vores fælles fortid. Det konstruktive møde med andre sker bedst med solid kulturel ballast. Uddannelse er fundamentet og drivkraften i det danske samfund, derfor skal vi sikre at alle kan uddanne sig hele livet.

RENT VAND I HANERNE - OG I HAVET
Vi skal sikre rent vand i hanerne og rent vand i de danske farvande. Vi skal holde drikkevandsområder sprøjtefrie.

REN LUFT I BY OG PÅ LAND
Vores arbejde for klimamålene skal starte med fokus på det nære. Byerne skal renses for diesel og benzin, landet for kul og gas. Vi skal have mange flere el-biler på vejene. Den offentlige sektor skal køre C02-frit. 

DIGITALE BORGERRETTIGHEDER - FOREBYGGELSE AF IT-KRIMINALITET
Borgerrettigheder skal sikres i det digitale rum. Vores personlige data skal sikres, så vi trygt kan færdes på de sociale medier og handle på nettet. Forsvarets evner og kapacitet på IT-området skal styrkes, og samtidig skal vi sikre, at lovgivning kan stå mål med nye kriminalitetsformer.

HÅB FOR FREMTIDEN
Jeg drømmer om et Danmark, hvor vi lever i fredeligt samvær med hinanden. Hvor hver enkelt får mulighed for at udnytte sine evner bedst muligt og hvor alle børn får en tryg start i livet.

Jeg drømmer om et land, hvor teknologisk udvikling ikke bliver det samme som naturens afvikling. Hvor vi tør at se mod stjernerne og forblive nysgerrige på universets forundelige verden. 

Jeg håber, at vi kan give alle i Danmark lysten til at ville være med på den rejse, som vi alle sammen er på her i livet. At ingen skal stå tilbage og føle sig forladt, isoleret eller trængt af den udvikling, som kommer.

Og så håber jeg, at vi kan give alle vores efterkommere håb for deres fremtid og mod til at leve deres liv.

OM MIG
Jeg har været medlem af Radikal Venstre siden 2004 og stiller op til folketinget for at få lov til at påvirke det samfund, som jeg er en del af. 

Folketinget påvirker hele det danske samfund, men er i høj grad også med til at forme verden omkring os. Det synes jeg er rasende spændende, og det vil jeg meget gerne være en del af. Derfor finder jeg det helt naturligt også at kandidere til et demokratisk embede. Og så tror jeg, at jeg besidder en stor del af det kompetencesæt, som kræves for at blive en dygtig politiker.

Jeg er 41 år gammel og bor i Søborg. Gift og har to børn samt en hund. Jeg er et ganske jordnært menneske. Pragmatisk og realistisk i min tilgang til verden og gør mig kun ganske få illusioner. Og så holder jeg utrolig meget af at synge sammen med andre mennesker.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik