Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Marianne Tøttrup

Revisorassistent

Telefon26 21 59 16

Emailmtoettrup@hotmail.com

Medlem af Hovedbestyrelsen
 

Jeg er 44 år, bor i Viborg og arbejder i det private erhvervsliv som revisorassistent.

Radikal, det har jeg altid været bortset fra en enkelt vildfaren stemme på Uffe Ellemann-Jensen i min pure ungdom. De sidste 4 år har jeg været aktiv i RV både lokalt og nationalt. Jeg sidder bl.a. i bestyrelsen i Viborg, Vestjyllands Storkreds og Region Midt. Derudover sidder jeg i styregruppen for Dialogforum for Europapolitik og i Hovedbestyrelsen. Endeligt så har jeg været kampagnefrivillig i 1,5 år for Manu Sareen.

Jeg ønsker nu at prøve kræfter med det mere politiske og være med til at sætte flere radikale fingeraftryk i Viborg Kommune, derfor stiller jeg op til KV17.

Jeg ønsker en stærk og fremsynet uddannelsespolitik der giver alle børn de bedste betingelser for at få en god uddannelse, ligefra bedre normeringer i institutionerne til bedre og mere kvalificerede tilbud til børn med udfordringer. Desuden ønsker jeg et øget fokus på dannelsesdelen af uddannelse.

Jeg ønsker en grøn og bæredygtig klima- og miljøpolitik hvor vi går forest i kampen for en bedre udnyttelse af ressourcerne, en grønnere transport samt at blive langt bedre til at indtænke klima og miljø i langt flere af vores politiske beslutninger.

Jeg ønsker et levende og attraktivt kulturliv. Kultur er for alle og vi skal blive endnu bedre til at være en kommune med en bred vifte af kulturtilbud, det skaber liv og stemning. Kultur er føde for sjælen!

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik