Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Presse
Webshop

Profil

Martin Lidegaard
MF
Tlf: 33 37 47 16
Medlem af Hovedbestyrelsen
Profil

Gruppenæstformand, gruppesekretær
Finansordfører
Skatteordfører
Udenrigsordfører
Forsvarsordfører
Ordfører for Rigsfælleskabet (Grønland+Færøerne)

Personlig assistent:
Lonnie Hedbak Thelander
rvloht@ft.dk
Tlf.: 3337 4748

Jeg arbejder for at gøre Danmark større i en verden, der vokser dag for dag. Gennem aktive bidrag i verdens brændpunkter. Gennem eksport af den danske samfundsmodel med grøn vækst og social stabilitet. Gennem en stædig indsats for de værdier, Danmark bygger på: Tillid og tryghed, frihed og lighed, demokrati og menneskerettigheder. 

Jeg arbejder også for et stærkere Danmark herhjemme. Selvom vi lever i et af verdens bedste lande, kan meget gøres bedre. Det er spild af menneskelige ressourcer, at næsten 800.000 mennesker i den arbejdsdygtige alder står uden for arbejdsmarkedet. 

Samtidig skal Danmark fortsætte med at gå i front med en grøn vækst, der bygger på klimavenlig energi og en effektiv udnyttelse af ressourcerne – både de menneskelige og de fysiske. Vi skal give et samfund videre til vores børn, som er mindst ligeså godt som det vi fik. 

Jeg er 48 år og opvokset på Krogerup Højskole sammen med min far, højskolelærer og forfatter Mads Lidegaard, min mor, journalist Else Lidegaard, og mine tre brødre Øjvind, Kresten og Bo Lidegaard.Jeg har en datter på 12 år og bor i Brønshøj sammen med min kæreste Astrid. Elsker at danse, rejse – helst på cykel – og lave mad. 

Udenrigspolitik - 15.02.2017

Europa kan hjælpe Danmark til større sikkerhed i en Trump tid

Med en ny amerikansk præsident i Vest, et aggressivt Rusland i Øst og blodigt kaos i Syd, står Europa foran et år med skæbnesvangre valg.

Læs mere
Martin Lidegaard

Radikale Venstre - 28.11.2016

VLAK prioriterer ikke vores børn - tværtimod

Så fik Danmark en ny regering. Og skal man tro Lars Løkke Rasmussen, er det en regering for den næste generation. For vores børn. Lad os lige faktatjekke den påstand.

Læs mere
Martin Lidegaard