Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Martin Lidegaard

MF

Telefon33 37 47 16

Emailmartin.lidegaard@ft.dk

Medlem af Hovedbestyrelsen
   

Gruppenæstformand, gruppesekretær

Personlig assistent:

Sally Skak

sally.skak@ft.dk

Tlf.: 3337 4788

Jeg arbejder for at gøre Danmark større i en verden, der vokser dag for dag. Gennem aktive bidrag i verdens brændpunkter. Gennem eksport af den danske samfundsmodel med grøn vækst og social stabilitet. Gennem en stædig indsats for de værdier, Danmark bygger på: Tillid og tryghed, frihed og lighed, demokrati og menneskerettigheder.

Jeg arbejder også for et stærkere Danmark herhjemme. Selvom vi lever i et af verdens bedste lande, kan meget gøres bedre. Det er spild af menneskelige ressourcer, at næsten 800.000 mennesker i den arbejdsdygtige alder står uden for arbejdsmarkedet.

Samtidig skal Danmark fortsætte med at gå i front med en grøn vækst, der bygger på klimavenlig energi og en effektiv udnyttelse af ressourcerne – både de menneskelige og de fysiske. Vi skal give et samfund videre til vores børn, som er mindst ligeså godt som det vi fik.

Jeg er 48 år og opvokset på Krogerup Højskole sammen med min far, højskolelærer og forfatter Mads Lidegaard, min mor, journalist Else Lidegaard, og mine tre brødre Øjvind, Kresten og Bo Lidegaard.Jeg har en datter på 12 år og bor i Brønshøj sammen med min kæreste Astrid. Elsker at danse, rejse – helst på cykel – og lave mad.

Martin på sociale medier

Uddannelse - 20.06.2017

Obama, Grundtvig – og efteruddannelse

Tiden er kommet til en ny uddannelsesrevolution. For vi går en fremtid i møde, hvor det er utopi at tro, at det vi lærer som 20-årige stadig kan bære et job, når vi er 50. Vi radikale har været i tænkeboks for at finde en løsning, der sikrer alle danskere muligheder for at udleve deres drømme i en sådan omskiftlig fremtid. Læs mere
Martin Lidegaard

EU - 16.03.2017

Forår i Europa

Flere har spået højre-partiernes fremgang i år. Flere har talt i dommedags-overskrifter. Flere kommentatorer har sagt, at 2017 bliver en dom over Europa. Fair nok. Men jeg satser mine penge på en positiv dom over EU.

Læs mere
Martin Lidegaard

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik