Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Mathias von Jessen

Kandidat til Europa-Parlamentet

Telefon50 900 424

Emailmvonjessen@gmail.com

Medlem af Hovedbestyrelsen
Suppleant til Hovedbestyrelsen
   

En dag bliver det lige så naturligt at diskutere, hvordan fælleseuropæiske løsninger kan bidrage til at skabe det samfund, vi ønsker os, som det er at diskutere lokal- og landspolitik. Vi er der ikke endnu, men vi når derhen, hvis vi vil. I processen har vi et særligt ansvar for at afmontere ’ja og nej ’-diskussionen i EU-debatten. Jeg vil i stedet for debatten om, hvordan det socialliberale samfund skal se ud, og hvordan fælleseuropæiske løsninger skal bidrage til det. Derfor går jeg til valg på:
  En grøn omstilling, hvor rammebetingelserne er lagt til rette på en måde, der gør, at virksomheder ikke afstår fra at omlægge til klima- og miljøvenlig produktion af økonomiske årsager;    En folkeoplysningsstrategi, der styrker og legitimerer civilsamfundenes indflydelse på politiske processer, da jeg mener, det er det vigtigste træk mod de ikke-liberale, udemokratiske strømninger, vi ser lige nu; og    En social søjle, hvor medlemslandene understøttes i at investere i sociale og fleksible arbejdsmarkedsreformer, da jeg finder, det er det mest reelle bud på større social lighed og holdbar vækst fremover.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik