Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Me Sophie Christensen

Kommunikationskonsulent

Telefon21 31 22 03

Emailme.sophie.christensen@gmail.com

 

Jeg har fokus på erhvervspolitik og digitalisering, det nye arbejdsmarked, livslang uddannelse og et stærkt EU, og så har jeg en særlig forkærlighed for Det Blå Danmark.

Jeg er radikal, fordi jeg tror på en balance mellem det liberale (det frie valg og det personlige ansvar) og det sociale (det fælles ansvar for hinanden og for vores klode). Jeg tror på de gamle radikale værdier: frihed, frisind og fornuft, og med det udgangspunkt vil jeg gerne gøre en forskel i verden - en tolerant, mangfoldig, klog, dynamisk og bæredygtig verden!

Jeg vil gerne styrke det privat/offentlige samarbejde, ikke mindst når det gælder digitalisering, arbejdsmarked og uddannelse. Jeg oplever et gradvist opgør med den traditionelle 37-timers arbejdsuge i ét fast arbejdsforhold og en opløsning af mange af de job og strukturer vi kender i dag. Det giver kreativitet og udvikling og skal støttes politisk, samtidig med at vi skal gennemgå vores lovgivning og bevare retfærdig velfærd og social sikkerhed.

Jeg sidder i bestyrelsen for De Radikale i Gladsaxe, i hovedbestyrelsen og i to arbejdsgrupper om erhvervspolitik og frie agenter på arbejdsmarkedet.

I de sidste 20 år har jeg arbejdet med kommunikation, marketing, HR og ledelse i det private erhvervsliv, nærmere bestemt shipping, finans, IT og forlag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik