Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Mia Nyegaard

Socialborgmester København

Telefon

Emailmia_nyegaard@kk.dk

Medlem af Hovedbestyrelsen
København Kommune

Jeg arbejder for et København, hvor vi tager et stort socialt ansvar, giver plads til forskellighed, skaber gode vækstbetingelser for erhvervslivet og har et globalt udsyn. Jeg ønsker et København med plads til alle og hvor der fokus socialpolitikken ud fra devisen om plads til alle eller plads til ingen! For som heg har sagt i et par taler med livablity følger responsablity! For mig er en stor del af det at være social-liberal lige netop at give en håndsrækning til de mest socialt udsatte og samtidig gå ind for mere frihed til den enkelte. Lige nu oplever jeg et velfærdssamfund, hvor vi leverer 1. klasses velfærd til hinanden i middelklassen mens vi leverer 2. eller vel nærmest 3.klasse velfærd til samfundets mest udsatte borgere. Det skal vi med vores rødder i RV kæmpe for at ændre! Når det er sagt, så skal vi også have fokus på alt det som velfærdssamfundet også er garant for altså lige muligheder, når det kommer til fx. uddannelse og sundhed!
 

Og som borgmester i København er det vigtigt for mig, at vi både løser nutide og fremtide københavnske udfordringe, hvorfor den radikale gruppe på rådhuset har børn, det grønne, socialområdet og erhvervslivet i fokus

Vækst og værdi – til alle og for alle

Byens erhvervsliv skal styrkes, da virksomheder skaber arbejdspladser og sikrer finansieringen af fremtidens København. Arbejde til alle er den bedste og mest langtidsholdbare måde at byde alle ind i fællesskabet på, så vi sammen kan skabe værdi, der kommer alle til gode.

Se på mennesket før systemet

Folk skal behandles forskelligt for at blive behandlet lige. De mest udsatte skal sættes forrest i køen, så de hjælpes videre og med tiden kan komme til at klare sig selv. Unge mennesker skal sikres beskæftigelse, og banderne skal miste pusten. Vi skal arbejde med både langsigtet forebyggelse og håndfast indgriben her og nu. Vi skal genskabe en tryg by for alle!

Fremtidens københavnere

Hele børneområdet skal prioriteres. Det er vores fælles ansvar at sikre alle lige muligheder for et godt liv. Det handler om tidlige indsatser for at bryde negativ social arv. Det handler om at de børn og medarbejdere, som hver dag går på arbejde i byens skoler og institutioner, skal have ordentlige forhold. Institutionerne skal have flere hænder, skolerne skal have mere frihed, og hverken prøver eller kontrol skal styre børnenes hverdag.

Dit og Mit er Vores København

København skal fortsat være en stærk, grøn og innovativ storby. Vi skal være en by med rum til forskellighed, som går forrest og viser vejen til bedre miljø, skoler, erhvervsudvikling, kulturelle oplevelser og grønne åndehuller.

 Følg mig på min facebookside eller læs mere på min hjemmeside    

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik