Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Mikkel Irminger Sarbo

Iværksætter

Telefon+45 4055 6666

Emailmikkel@sarbo.dk

   

Gennem mit virke som serieiværksætter har jeg mulighed for at påvirke samfundet i den retning, som jeg tror på. For mig er det et samfund, der understøtter skaberkraft, nytænkning og kreativitet.

De fælleskaber, som vi er så gode til at opbygge i Danmark, eksempelvis Andelsbevægelsen, dem deltager jeg med stor glæde i, med det formål at få mennesker og virksomheder til at vokse.

Hvis jeg skal pege på én ting, som ligger mig særligt på sinde, så er det, at vi involverer os, i hinanden og i vores omverden.

At vi får gjort kål på det bureaukratiske og lukkede, som sniger sig ind på os. At vi i stedet arbejder ihærdigt, åbent og positivt med de mange muligheder, vi har.

Det er for mig ganske konkret hver gang jeg, med et nyt hold mennesker, satser på en ny forretning og investerer i udvikling.

Har været aktiv i Radikale Ungdom og Radikale Venstre siden 90'erne og været medlem af hovedbestyrelsens næsten uafbrudt de seneste par årtier.

Min primære styrke er tværgående udvikling i spændet mellem civilsamfund, organisationer, kommercielle interesser og politiske beslutningstagere.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik