Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Ole Hallum Holst

Leder (salg mv) inden for det private

Emailolehallumholst@gmail.com

Medlem af Hovedbestyrelsen

Min tilgang til politik er helt enkel, jeg tror på et samfund hvor de brede skuldre bærer mest og yder en hånd til de, som ikke kan selv.  Det kræver en ansvarlig langsigtet økonomisk politik og fortsat fornuftig vækst, så vi kan blive ved at have et fair velfærdssamfund. Det  er for mig det ene ben i den socialliberale balance. Det andet ben handler om friheden til at mennesket skal have ret til at udfolde sig på egne betingelser, så længe man ikke aktivt ødelægger fælleskabet. Denne ret følges naturligt af en pligt til respekt for hinandens forskellighed, at vi som samfund og individer opfører os ordentligt overfor hinanden!. Som radikal er jeg pragmatisk realpolitiker, med en sund skepsis overfor enhver form for fundamentalisme. Dog med en enkelt undtagelse, jeg vil ikke være med til at rykke på vores demokratiske fundament, først og fremmest at vi som samfund (be)dømmer mennesker ud fra hvad de gør, ikke hvem de er. Denne grundsten er sammen med respekten for forskellighed under pres i dagens Danmark.  Derfor er jeg aktiv i politik!
 
Jeg er organisations- og netværksmenneske  siden en fjern fortid som elevrådsformand  i min lokale folkeskole. Siden har jeg bl.a været forbi boligforeningsarbejde og er PT involveret så forskellige steder som Danmarks ældste provinsforening for LGBTpersoner og Senior Erhverv, der netværker omkring jobskabelse for +50ere.
 
Min passion for Kolding startede da jeg for fire år siden besluttede at flytte til byen fra København for dels at være tættere på min familie dels bo mere centralt i Danmark. En beslutning jeg ikke har fortrudt.  Kolding er en dejlig by med både natur, kultur og historie i flot samspil med modigt design og gode visioner om udvikling. De takter skal vi fortsætte i det kommende byråd!. 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik