Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Poul Arne Spens Bødker

Telefon72208175

Emailpoularne@kamstrup-boedker.dk

Medlem af Hovedbestyrelsen
   

Jeg vil arbejde for lige muligheder, uddannelse til alle, bæredygtighed og en værdig flytningepolitik!

Jeg stiller op til byrådet for at styrke samarbejde, ligeværd og åbenhed på tværs af sociale, politiske og religøse skel. Vi skal have tillid til hinanden og give plads til forskellighed.

Jeg har bl.a. fokus på følgende områder:

Uddannelse af børn og unge til det 21. århundrede

Skolen skal udfordre alle børn og gøre dem klar til et samfund præget af stor forandring. Vi skal fokusere både på de traditionelle boglige fag samt på kreativitet, samarbejdsevne, teknologi og innovation - det 21. århundredes kompetencer. Folkeskolen skal åbne sig for omverdenen: foreninger, erhvervsliv og uddannelsesinstitutioner.

Skabe lige muligheder

Vi skal skabe mulighed for at alle kan få en uddannelse og efterfølgende et job, så de kan forsørge sig selv og bidrage til samfundet. Det kræver en tidlig, målrettet og koordineret indsats - særligt for børn og unge fra udsatte familier. Der skal flere uddannede fagpersoner, bedre brobygning og tværgående indsatser for børn og unge (0-25 år)

Sikre bæredygtighed og grøn omstilling

Slagelse skal gå foran i den grønne omstilling for at sikre en bæredygtig kommune - også for økonomiens skyld. Vi skal handle nu og undgå pesticider i miljøet. Vi skal være i front med udvikling og afprøvning af nye grønne initiativer og finde egnede steder til vindmøller, solcelleanlæg, bølgeenergi m.v. i tæt samarbejde med de lokale beboere, så de får medejerskab i projekterne.

Styrke forpligtende fællesskaber

Vi skal tage godt imod de nye medborgere og turde stille tydelige krav for at sikre en hurtig integration. Vi kan sagtens tage mod flere kvoteflygtninge.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik