Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Rasmus Gamst Beltofte

Sekretariatsleder

Telefon61333334

Emailrasmus@beltofte.dk

Medlem af Hovedbestyrelsen
Medlem af Forretningsudvalget
Holstebro Kommune
     

Jeg arbejder for 

Flere pædagoger, minimumsnormeringer

Alle børn fortjener en god start, nærvær og tryghed. Den tidlige indsats er afgørende. Jeg ønsker minimumsnormeringer og flere voksne i vores daginstitutioner.

En stærk, mere fri og åben skole

Alle børn har ret gode fællesskaber, trivsel og læring i skolen. Folkeskolen skal styrkes og sættes fri. Jeg ønsker at tilføre folkeskolen mindst 20 millioner. Sikre lærerne en ny aftale og mere forberedelsestid, mere understøttende undervisning og gerne kortere skoledage. Vise hver skole mere tillid og lade den udvikle sig lokalt, ikke af forvaltningen, Indføre en pulje på 1 million til at give ”den åbne skole” luft under vingerne med plads til nye ideer og pengene til busturen. Endelig må inklusionen ikke blive en spareøvelse.

Mangfoldige fritidstilbud, spirende lokalsamfund

Uvurderlige ildsjæle bærer foreninger, kultur og lokalsamfund. Dem skal vi støtte bedre med gode rammer, ressourcer, viden og netværk. Unge, der selv skaber tilbud på Slagteriet, kulturfrivillige, den ensommes ven eller den lokale idrætsleder.  De skaber trivsel, sammenhæng og fritidstilbud for alle. De gør vores lokalsamfund attraktive at leve i. Jeg ønsker at sætte lokaletilskudet op og ekstra midler til lokale initiativer. Til gengæld er jeg kritisk overfor eventkulturen, men prioriterer kulturtilbud 365 dage om året

Mere menneske - Mindre mursten

Holstebros har sat rekord. I byggeudgifter. Penge kan kun bruges én gang, her er de er gået fra velfærd. 100 mio ekstra til byggeri er mange lærere eller pædagoger. Jeg prioriterer vores børn, unge og lokalsamfund.

Nye uddannelser

Jeg ønsker nye lokale uddannelser indenfor fødevarer, velfærd og kreative fag. På VIA og ikke mindst en vestdansk uddannelse for scenekunst, som bygger ovenpå de styrker kommunen allerede har med balletskole, talentakademi og professionelt danseteater Black Box. 

Om mig

Jeg er kandidat til kommunalbestyrelsen i Holstebro, medlem af Forretningsudvalget og Hovedbestyrelsen. Lokalformand for Holstebro Kommuneforening. Domsmand, medlem af Holstebro Kunstmuseums bestyrelse og Halgård skolebestyrelse, tidligere medlem af forældrebestyrelsen i dagtilbuddene BUM og Børnehuset Kærnen.

Arbejder civilt med udvikling af frivilligt socialt arbejde som leder af et frivilligcenter. Bor i Mejdal ved Holstebro med min hustru, en datter på 8 og tvillingedrenge på snart 4.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik