| Radikale Venstre

Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Søren Gommesen

Kommuneforeningsformand Køge

Telefon22 97 61 69

Emailsoeren@gommesen.dk

Formand Køge
   

Byrådskandidat 2017

I november 2017 stiller jeg op som byrådskandidat for Radikale Venstre. Det gør jeg fordi jeg interesseret i at gøre samtalen mellem borgere, politikere og forvaltning bedre. Sundhed giver styrke. Jeg arbejde for, at endnu flere borgere for et godt liv med en bedre sundhed. Sidst så vil arbejde for, at Køge får flere af de videnstunge industri arbejdspladser til kommunen.

Hvem er jeg?

Mit navn er Søren Gommesen. Jeg er uddannet civilingeniør, 49 år, gift og bosiddende i Køge midtby. Min datter er flyttet sammen med sin kæreste og deres fælles barn.

Med en enkelt undtagelse har jeg altid stemt radikalt. Jeg har været medlem siden 1996. I dag er jeg formand for kommuneforeningen i Køge. 

Til daglig arbejder jeg som kvalitetsspecialist i en kemisk virksomhed, som blandt andet fremstiller aktive ingredienser til lægemidler.  Foruden politik har jeg hang til både kajakroning og social dans.

Bevæg Køge

Giv mig din stemme.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik