Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Sanne Bjørn

Telefon27134440

Emailsannebjoern@gmail.com

Formand FT-kand. bestyrelse
Medlem af Hovedbestyrelsen
Suppleant til Hovedbestyrelsen
   

På fire år har vi bragt Danmark ud af krisen, ledigheden er faldende og det tyder på at et opsving er på vej, 

Vi har gennemført reformer, som sikrer at vi fortsat kan investere i vores børn, syge og ældre. Og ikke mindst tage hånd om de mennesker, som har mest brug for hjælp.

Den kurs for Danmark mener jeg fortjener genvalg.

Der er brug for radikale folketingsmedlemmer, som ved hvad det vil sige at komme fra vores del af landet.

Jeg er født på Viborg Sygehus i 1974, opvokset i Aalestrup og har boet og arbejdet det meste af mit liv i og omkring Viborg og Silkeborg. Jeg har arbejdet med børn som lærer på en friskole og med skoleledelse på en stor folkeskole. Jeg har altid været optaget af det, vi kan udrette når vi går sammen om det. Så er det ligegyldigt om man arrangerer et lokalt cykelløb, en byfest eller om man laver højskoleformiddage for seniorer. Alle menneskers bidrag er med til at gøre vores samvær og fællesskab bedre, og det hjælper os til at forstå, acceptere og hjælpe andre end de der er som os selv. For igennem samvær og samtale lærer vi at vi mennesker minder utroligt meget om hianden. Selvom vi har forskelligt køn, forskellig baggrund, seksualitet eller nationalitet.

Det fællesskab er værd at værne om og den foreningstanke er en stor del af den jeg er. Jeg bor på landet og er udpræget lokal foreningsfrivillig og gør-det-selv menneske. Jeg elsker natur og dyreliv, og heldigvis er der rig mulighed for at nyde det, når man har hund og bor ved skov og vand.

Jeg vil sikre dig en stærk jysk stemme i Folketinget

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik