Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Sinnet Christine Ellehauge Haag

Webleder

Telefon29457447

Emailsinnet@nedermoelle.dk

 

Jeg er oprindeligt journalist, men har arbejdet med politisk og strategisk kommunikation og digitalisering i det offentlige siden 2009.

Børn, uddannelse og natur er politiske emner, som ligger mig meget på sinde.

Børn, fordi de første 1000 dage af barndommen spiller en afgørende rolle for resten af barnets liv. Jeg er selv mor til fem af slagsen - i alderen 17 - 25 år. 

Uddannelse, fordi det at få lov at lære og dygtiggøre sig åbner nye muligheder. Uddannelse skal være for alle - altid! Vi skal ha' respekten for og tilliden til folkeskolen tilbage, og derfor må både stat og kommuner træder på kontrol-bremsen og giver skolerne arbejdsro. En skole er ikke en samlebåndsfabrik. Den er et væksthus.

Natur, fordi det er bydende nødvendigt, at vi finder ud af at leve i balance med den jordklode, der er hele grundlaget for vores eksistens. Naturen har også en særlig plads i mit private liv. Jeg bor på en tidligere vandmølle på kanten af Horsens Kommune - med Ølsted å som skel til naboen og 6,5 ha fantastisk parklignende have at stresse af (og luge ukrudt) i, når hovedet skal tømmes for tankemylder og kroppen skal ned i tempo.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik