Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Presse
Webshop

Profil

Sofie Carsten Nielsen
MF
Tlf: 88614377
Medlem af Hovedbestyrelsen
Medlem af Forretningsudvalget
Profil

Gruppenæstformand
Stedfortrædende politisk leder
Arbejdsmarkedsordfører
Integrationsordfører
Uddannelsesordfører

Personlig assistent:

Magnus Witt Mortensen
rvmawm@ft.dk
Tlf.: 6162 3825

Min ambition er, at vores uddannelser skal være blandt verdens allerbedste. Kun selvtænkende, idérige og kreative danskere kan sikre vores velfærd. Jeg går også ind til politik med den indstilling, at verden er vores ven og ikke vores fjende. Åbenhed gør os alle rigere, og Danmark vinder ved at være åbent, tolerant og samarbejdende. Det er blandt andet derfor, jeg arbejder for at få topkvalificerede udlændinge til Danmark. Jeg har desuden den grundholdning, at vi kan bevare Danmark, hvis vi tør forandre det. For mig handler politik om modet til at forandre for at forbedre.

På det personlige plan er jeg 39 år, gift med Rasmus og mor til Gustav og Villads. Jeg er glad for den danske sommer, fremskridt, løbeture, høj musik og åbne grænser.

Du kan læse mere om mine politiske mærkesager, personlige idoler,  valgkampsaktiviteter og meget mere på min hjemmeside: http://sofiecarstennielsen.dk 

 

Følg @sofiecn

Uddannelse - 07.02.2017

Uddannelse river mure ned

Vi uddanner os for at få redskaberne til at agere i en verden med kolossale udfordringer. Vi uddanner os for at få friheden til at forme vores fælles liv. Og vi gør det sammen. Vi gør det i fællesskab.

Læs mere
Sofie Carsten Nielsen

Uddannelse - 19.01.2017

Fri adgang til uddannelse kommer Danmark til gode

Uddannelse er en investering, der kommer tifold igen til os som samfund. Vi mener regeringen skal afskaffe uddannelsesloftet og indrømme fejlen.

Læs mere
Sofie Carsten Nielsen