Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Sofie Carsten Nielsen

MF

Telefon33 37 55 00

Emailrvscni@ft.dk

Medlem af Hovedbestyrelsen
Medlem af Forretningsudvalget
   

Gruppenæstformand
Stedfortrædende politisk leder
Arbejdsmarkedsordfører
Integrationsordfører
Uddannelsesordfører

Personlig assistent:

Magnus Witt Mortensen
rvmawm@ft.dk
Tlf.: 6162 3825

Min ambition er, at vores uddannelser skal være blandt verdens allerbedste. Kun selvtænkende, idérige og kreative danskere kan sikre vores velfærd. Jeg går også ind til politik med den indstilling, at verden er vores ven og ikke vores fjende. Åbenhed gør os alle rigere, og Danmark vinder ved at være åbent, tolerant og samarbejdende. Det er blandt andet derfor, jeg arbejder for at få topkvalificerede udlændinge til Danmark. Jeg har desuden den grundholdning, at vi kan bevare Danmark, hvis vi tør forandre det. For mig handler politik om modet til at forandre for at forbedre.

På det personlige plan er jeg 39 år, gift med Rasmus og mor til Gustav og Villads. Jeg er glad for den danske sommer, fremskridt, løbeture, høj musik og åbne grænser.

Du kan læse mere om mine politiske mærkesager, personlige idoler,  valgkampsaktiviteter og meget mere på min hjemmeside: http://sofiecarstennielsen.dk 

 

Sofie på sociale medier

Økonomi - 22.08.2017

Danmark har brug for flere mennesker til at tage fat

Det går fremad i Danmark. Flere kommer i arbejde, og det gør det muligt for os at investere mere i vores børn og unge, hvis vi vil. Festen risikerer dog at blive spoleret, før den for alvor kommer i gang.

Læs mere
Sofie Carsten Nielsen

Uddannelse - 13.06.2017

Nattevagten, der startede en revolution…

Vi har brug for en uddannelsesrevolution i Danmark, den er allerede begyndt og den startede i en togkupé på vej til Lolland.

Læs mere
Sofie Carsten Nielsen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik