Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Sophie Danneris

Afdelingschef

Telefon40 43 26 67

Emailsophie.d.j@hotmail.com

 

Fordi politik handler om dig og mig, skal meninger brydes, holdninger deles og løsninger findes i ligeværdige samtaler, nysgerrige dialoger og gensidig lydhørhed. Derfor er dialog, nærvær og relationer centrale ord for mig i mit politiske arbejde.

Jeg tror på, at de rigtige løsninger skal findes ved at tage udgangspunkt i rigtige mennesker med rigtige problemer.

De områder jeg har særlig fokus på frem mod folketingsvalget er et åbnet og rummeligt arbejdsmarked, en social investeringsstrategi, hvor ressourcerne prioriteres til dem, der har mest brug for dem og indretningen af fremtidens offentlige sektor med tillid og fælles ansvar fremfor bureaukrati og kontrol.

Om mig:
Jeg er ph.d.-studerende og forsker i udsatte kontanthjælpsmodtageres forløb mod arbejdsmarkedet. Jeg er født og opvokset i Nordjylland, men bor og arbejder i dag på Amager. Når min tid ikke går med politik eller forskning, brænder jeg min energi af på fodboldbanen, hvor jeg spiller i FC Udfordringen.

Læs mere om mig og min politik for et mangfoldigt og inkluderende samfund på wwww.danneris.dk eller https://www.facebook.com/SophieDanneris?fref=ts 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik