Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Steen Friman Tinning

Sekretariatschef

Telefon40 61 25 28

Emailsteen.friman@gmail.com

Svendborg Kommune
   

Jeg har været aktiv i politisk arbejde siden jordskredsvalget i 1973. I slutningen af 1970'erne var jeg medlem af Venstresocialisterne, som jeg repræsenterede i Folketinget fra 1981 til 1987. I 1988 blev jeg far og var de følgende år politisk aktiv uden for partipolitiske sammenhænge.

Jeg har været medlem af Radikale Venstre siden 2011 og er er fra 1. januar 2018 medlem af byrådet i Svendborg..

Jeg er uddannet gymnasielærer fra Roskilde Universitetscenter og har siden suppleret med en Master i Social Entrepreneurship. Jeg nåede kun kort tid som gymnasielærer inden jeg blev medlem af Folketinget, og efterfølgende har jeg blandt andet været ansat ved Idrætsskolerne i Oure, TV2, Daginstitutionernes Landsorganisation, Udviklingscenter for folkeoplysning og voksenundervisning, Lokale- & Anlægsfonden og Center for frivilligt socialt arbejde. Siden 2000 har jeg været ansat i DGI, de seneste år som chef for ledelsessekretariatet.

Jeg har gennem alle årene været optaget af det folkeoplysende arbejdes ambition: Myndiggørelsen af det enkelte menneske.

Jeg er 64 år, bor i Troense, og er gift med Gitte Madsen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik