Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Presse
Webshop

Profil

Zenia Stampe
MF
Tlf: 33 37 47 02
Suppleant til Hovedbestyrelsen
Profil

Værdiordfører
Retsordfører
EU-ordfører
Udenrigsordfører
Ordfører for Nordisk samarbejde
Kulturordfører
Medieordfører

Personlig assistent
Sophie-Amalie Nielsen
E-mail: rvsoni@ft.dk
3337 4754

Det er lykkedes at bringe Danmark ud af krisen. Nu er det på tide at tænde det lange lys og se frem mod det Danmark, som vi sammen kan skabe. Her er mit bud. 

Jeg ønsker et Danmark, hvor vi gennemfører reformer og sikrer bæredygtighed i økonomien – ikke for at bygge flere samtalekøkkener eller puste en ny og større boligboble. Men for at have råd til at hjælpe de mest udsatte grupper i vores samfund. 

Jeg ønsker et Danmark, hvor vi sætter målrettet ind i forhold til klimaet. Både for vores børns skyld og for økonomiens skyld. Der er penge i den grønne omstilling. 

Jeg ønsker et Danmark, hvor vi tager vores internationale ansvar alvorligt. Både i forhold til udviklingsbistand og internationale fredsskabende missioner. Et Danmark, som bygger international retsorden gennem det lange seje træk i FN og EU. 

Jeg ønsker et Danmark, hvor vi samarbejder om at gøre verdens bedste skoler endnu bedre. Ikke gennem nye folkeskolereformer, men gennem roligt og pragmatisk samarbejde for vores børn og deres fremtid. 

Jeg ønsker et Danmark, hvor naboskab og foreningsliv skaber rammerne om fællesskaber, der gør familien større og det offentlige rum rigere. 

Jeg ønsker et Danmark, hvor kulturlivet blomstrer og hvor vores kreative industrier får mulighed for at fortsætte den imponerende vækst, som har præget de senere år. 

Jeg ønsker et moderne, optimistisk og mangfoldigt Danmark. Hvor forskellighed er en fordel. Et Danmark for os alle. 

Jeg ønsker et Danmark, hvor vi arbejder. Hvor vi arbejder sammen. 

 

Medier - 07.11.2016

Et mere dansk DR

Der blæser kolde vinde omkring Danmarks Radio. Flere borgerlige partier ønsker at skære hårdt ned på vores fælles kulturinstitution. Men det er en helt forkert indgang til en nødvendig diskussion af DR’s fremtid.

Læs mere
Zenia Stampe

Udenrigspolitik - 25.08.2014

Vi kunne gøre mere i Gaza, hvis alle var enige

Uanset, at Hamas er en terrororganisation, uanset, at Hamas skyder raketter ind over Israel, uanset, at Hamas bruger sin egen befolkning som menneskeligt skjold, så giver det ikke Israel moralsk legitimitet til at slå så mange uskyldige palæstinensere ihjel. Det kan på ingen måde retfærdiggøres. Og det burde få nogle klare konsekvenser fra det internationale samfund.

Læs mere
Zenia Stampe