| Radikale Venstre

Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Charlotte Holmer Kaufmanas

Chef for forretningsudvikling

Telefon20302254

Emailcharlottekaufmanas@gmail.com

Jeg er 57 år, bor i Hillerød og er medlem af bestyrelsen for de Radikale i Hillerød. Jeg er gift og har en søn på 23 under uddannelse, og min mand har to børn på 24 og 26.

Jeg har arbejdet i mange år som embedsmand i staten. Som tidligere leder af det landsdækkende Videnscenter for Autisme i Københavns Amt, som chefkonsulent i Socialstyrelsen, som leder af Vækstcenter for socialøkonomi i Socialstyrelsen og Erhvervsstyrelsen og sidst som chef for forretningsudvikling hos den socialøkonomiske virksomhed Specialisterne. 

Jeg brænder for socialpolitik, handicappolitik, socialt iværksætteri men også for grøn omstilling og økologi. 

Jeg tænker på, hvordan vi kan blive bedre til at få udsatte borgere i arbejde, hvordan vi kan få bedre resultater i det sociale arbejde, så mennesker med udfordringer kan opleve, at de er en del af samfundet. 

En tidlig indsats til de børn, der har brug for det, er vigtigt for al god udvikling. Veluddannede fagfolk til børn og unge og mere forskning på socialområdet er andre sager, der optager mig. 

Jeg har altid været meget optaget af national politik, men er også glad for kultur. Min svigerfamilie er alle inden for musik og teater. 

Hillerød bør være en kommune, der går foran i forhold til tidlig indsats, veluddannede fagfolk, offentlig innovation, socialt iværksætteri, grønt erhvervsliv i henhold til FN´s bæredygtighedsmål og et godt sted at vokse op men også blive gammel i. 

Danmark bør være et land, der behandler de svageste godt, sætter mange penge af til uddannelse og forskning, satser på socialt iværksætteri og sociale virksomheder, der tager samfundsmæssig ansvar for mennesker og miljø, og tager vores ansvar for verdens udfodringer. Vi er ikke bange for fremtiden - vi er med til at skabe den. 

Et bæredygtigt socialt og grønt samfund

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik