| Radikale Venstre

Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Ebbe Mosbæk Rasmussen

Chefkonsulent

Telefon20561253

Emailebberasmussen3223@gmail.com

   

Jeg er 50 år - de sidste 17 som borger i Hillerød. Gift med Signe på 22. år, sammen har vi to voksne sønner. Jeg er glad for sport og veksler mellem fodbold, badminton, sejlads på Esrum Sø og løbeture i Grib Skov. Men den bedste stund er en tidlig weekendmorgen med en god avis - jeg kan lide at følge med i samfundets udvikling og rammerne for menneskers trivsel og udfoldelse.

Mine drenges opvækst har ført mig ind i lokale sammenhænge. For eksempel som bestyrelsesmedlem i deres daginstitution og som holdleder og træner i KBK fodbold.

Jeg er samfundsøkonom, og har i min studietid og mit arbejdsliv specialiseret mig i lokal, regional og national erhvervspolitik. Jeg har haft flere job i Hillerød-området. Under kommunesammenlægningen i 2006 var jeg projektleder på den byfest, hvor vi tog afsked med Skævinge Kommune. I Hillerød Kommune var jeg projektleder på Hillerød Unicef By 2007, hvor den nye kommune samlede penge ind til børns skolegang i flygtningelejre i Tanzania.

Nu er jeg på 8. år på regionsgården i Hillerød med jævnlig kontakt til det lokale, f.eks. da C4 og kommunen i 2016 var vært ved en stor konfference for kinesiske forretningsfolk.

Jeg er således vant til at arbejde med politik i offentlige myndigheder, ofte i udviklingsforløb med mange eksterne samarbejdspartnere.

Mærkesager

Stærke virksomheder - Flere job, råd til mere

Flygtninge i job: Højt selvværd, forvent mere.

Nationalparken - Mere motion, mindre IPad!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik