Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Jens Klim Hansen

Folkeskolelærer

Telefon53805214

EmailJensklimhansen@hotmail.com

Medlem af Hovedbestyrelsen
Suppleant til Hovedbestyrelsen
 

Der er meget, der kan forandres til det bedre i vores lille land. Jeg mener, at den politik som Radikale Venstre står for er den rette forandring.

Regeringens "forfølgelse" af  ikke-danske værdier skal have en ende. Jeg tror ikke på, at forfølgelse er vejen frem, men derimod samtalen, indsigten og forståelsen for andre religioner, kulturer og samfund. Stramninger efter stramninger gør det bare endnu sværere at integrere sig i Danmark, samtidig med at vi som mennesker er blevet smålige og ligeglade. Man kan næsten drage paralleller til jødeforfølgelserne før og under 2. verdenskrig. Det skal stoppes.

For mig at se har Radikale Venstre værktøj og kompetence til at stoppe forfølgelserne, og det er vejen frem.

Jeg er uddannet lærer og at undervise og have taget part i børns opvækst, læring og dannelse, har og vil til stadighed forme mit menneskesyn kraftigt. Jeg tror på at alle mennesker har ret til et liv, hvor naboen har de samme rettigheder som en selv. Jeg tror på at alle mennesker har ret til at bo i Danmark, hvis de yder til vores samfund, med det de kan. Vi kan ikke alle bære lige meget på vores skuldre - Nogen kan bære byrder som andre kun kan drømme om.

Min rejse i dansk politik er kun lige startet. Jeg håber og tror på ,at jeg kan være med til at forme fremtidens Danmark.

 

Angiv din videos embed-kode (indlejring), f.eks "<iframe width="100%" height="400" src="https://www.youtube.com/embed/********" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>"

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik