Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Anders Juhl

Direktør

Telefon48429535

Emailandersjuhldk@gmail.com

 

Cand. mag i Musikvidenskab m. studier indenfor jura/sociologi/marketing. Adm. direktør i det toneangivende udstillingsted CAMP med internationalt omdømme. Næstformand i foreningen Center For Kolonihistorisk Center og formand for teaterforeningen ACT. Forskningsmæssig sparringspartner på diverse projekter indenfor kultur og turisme og konsulent for diverse kunstnere. Tidligere administrationschef ved Karen Blixen Museet.

Medierende, motiverende og gennemslagskraftig person med ledelsesmæssig, økonomisk og administrativ erfaring. Analyserer, bearbejder, forhandler og skaber resultater i miljøer, hvor skabelses- og læringsprocesser er centrale.Systematisk og udadvendt med stort overblik og god situationsfornemmelse.

Har lavet organisationsevaluringer og rapporter for musikkens organisationer, Center for Kultur og Udvikling m.fl. Har som sangskriver og producer lavet udgivelser, der er nået verden rundt. 

Angiv din videos embed-kode (indlejring), f.eks "<iframe width="100%" height="400" src="https://www.youtube.com/embed/********" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>"

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik