Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Christina Rittig Falkberg

Selvstændig

Telefon40143395

Emailchristina@falkberg.com

Medlem af Hovedbestyrelsen
Suppleant til Hovedbestyrelsen
Gladsaxe Kommune
 

Hej og velkommen til min profil. Jeg er glad for, at du er her. 

Jeg kom til verden på hvedemarken i Søborg. Voksede op på Krogmosevej ved Skovbrynet og Hareskoven. Mine skoleår har jeg trådt på Bagsværd Skole og Bagsværd Kostskole. I dag bor jeg i Søborg med min kæreste Mads, der er arkitekt, min knægt Villads på 15, bonusbørnene Lili og Eigil og vores fælles datter Marianne på knap to år.

Jeg er og vil altid være social-liberal af hjertet. Jeg tror på personlig frihed og ansvar kombineret med socialt hensyn og globalt udsyn. 

En PERSONLIG STEMME på mig er også en stemme på: 

Vores børn og unge: Det vigtigste vi har, er vores børn. De skal møde kompetente og ansvarsfulde voksne gennem deres barn- og ungdom. Jeg vil arbejde for:  

 • at de får uddannede pædagoger i vuggstue og børnehave, der har tid og overskud til at stimulere dem og omfavne dem.
 • at deres lærere i folkeskolen er dygtige og engagerede. Derfor vil jeg give vores lærere de bedste arbejdsbetingelser for at være de dygtige lærere, som de er. Lærerne skal have ro til at tilrettelægge skoledagen i samarbejde med deres leder. Jeg har stor tillid til vores lærere.Vi skal huske, at en engageret lærer kan bygge vores børn op, motivere dem til at lære og vække deres interesse.
 • Endelig skal vi have sjove legepladser til de yngste og fede klubber til vores teenagere. 

Plant 10.000 træer: Det er ikke nogen hemmelighed, at mit hjerte er kernegrønt. Jeg vil arbejde Gladsaxe grønnere. Langt grønnere end vores kommune er i dag. Jeg vil: 

 • Plante træer, buske og græs. 
 • Bagsværd sø skal være ren og levende. 
 • Styrke vores muligheder for genbrug og affaldssortering
 • Mad i vores offentlige institutioner 100 % økologisk
 • Øge brugen af smart, grøn teknologi, så vi nedbringer udledningen af CO2 

Styrk vores kultur- og idrætsforeninger: I Gladsaxe kan du dyrke karate, gymnastik, spille teater og musik. Vi har en mangfoldig myriade af foreninger. Efterspørgslen på foreninger vokser - det samme gør indbyggertallet. Samtidig har mange foreninger lange ventelister. Jeg er ked af, hvis børn skal bruge år af deres barndom på en venteliste. Derfor vil jeg kæmpe for: 

 • investeringer i haller, klubhuse og idrætsanlæg.
 • nye faciliteter
 • kulturelle fyrtårn.
 • jeg ønsker, at Gladsaxe igen skal kendes for sin stærke idræts- og kulturprofil. 

 

En personlig stemme på mg, vil styrke mangfoldigheden i Gladsaxes Byråd; jeg er kvinde, børnefamilie (fire hjemmeboende unger) og langt yngre end gennemsnittet. Men vigtigst er en stemme på mig, en grøn, social-liberal stemme, med øjnene fast rettet mod et stærkt fællesskab i Gladsaxe:

Fordi alle vinder

Når ingen taber 

Og hvis du stadig hænger på, så er du udholdende og sej. Og jeg vil gerne sige dig et stort TAK. Måske ses vi derude i Gladsaxes gader. 

Vores børn og deres lærere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik