Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Jeanne Winther Ejlskov Hust

Socialrådgiver Soc. D.

Telefon61272014

Emailhust@jubilant.dk

Formand Dialogforum for socialpolitik
Medlem af Hovedbestyrelsen
 

Lidt om mig.....
Jeg er ny byrådskandidat for Radikale Venstre (R) i Assens Kommune ved det kommende kommunalvalg. Bestyrelsesmedlem for partiet i Assens. 
Uddannet Socialrådgiver ved University College Lillebælt, og har siden efteruddannet mig med bl.a. en diplomuddannelse på området for udsatte børn. Jeg arbejder til daglig som socialrådgiver i Fredericia Kommune. Jeg har tidligere bl.a. arbejdet som socialrådgiver i Assens og Faaborg-Midtfyns Kommune,og som underviser ved Center for Offentlig Kompetenceudvikling. Privat er jeg bosat i Salbrovad, gift og er mor til 4 børn. Jeg er formand for Dialogforum for socialpolitik i Det Radikale Venstre.

Mine mærkesager er:

1: Alle børn har ret til en tryg barndom med gode fremtidsmuligheder. De har ret til omsorg fra nærværende og kærlige voksne, de har ret til en god fritid med leg og læring, og de har ret til en god børnehave og skoletid, der skaber de bedste muligheder for uddannelse og job i deres kommende voksenliv. Det kræver politisk opmærksomhed at sikre en god fritids- og skolepolitik, samt bevågenhed og særlig indsats for de udsatte børn og deres familier.

2: Skole og uddannelse er vigtigt. Skolen er den vigtigste samfundsinstitution, vi har....mener de Radikale Venstre. Skolens vigtigste opgave er, at sørge for at børn bevarer lysten til at lære. At de tror på sig selv, og tør tage de udfordringer de møder med åbenhed og tillid til sig selv og de voksne der skal hjælpe dem. En skole, der er visionær og lukker op for mulighederne for børns forskellige læringsstile, skaber det bedste fundament for børnenes sociale og faglige udvikling.

3: Klimapolitik. Børnenes fremtid, vores fremtid, handler også om en ambitiøs klima- og miljø indsats. Landspolitisk skal der besluttes en ny energiaftale i 2020. I Assens kommune skal vi også tænke grøn omstilling og bæredygtighed, både i kommunens institutioner, i erhvervslivet og i de private hjem. Det hander om alternative energiformer, genbrug, affaldssortering og økologi. Vi skal hæve den grønne overligger. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik