Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Lasse Kjerulff Rasmussen

Afdelingsleder

Telefon23 28 24 74

Emaill.kjerulff@live.dk

   

Hvem er jeg.

Jeg er 35år – Jeg bor sammen med Maria lidt uden for Hillerød, i Bendstrup. Vi venter os vores første barn til november. En lille pige som vi glæder os til at byde velkommen ind i vores verden. Jeg er glad for naturen og bruger den aktivt i min hverdag,specielt når jeg skal  finde tilbage til roen i travle perioder. Ofte benytter jeg Gribskov til løbeture eller blot til at lufte vores hund, Ebbe. Jeg nyder at vandre, mine ferier har de sidste mange år blevet brugt på at gå op af et højt bjerg i f.eks. Afrika, Kaukasus eller Nepal.

Jeg har en håndværksmæssig bagrund som elektriker og har efterfølgende uddannet mig til elinstallatør. For nuværende, ved siden af mit job, er jeg i gang med en diplom uddannelse som projektleder ved DTU.

Nu arbejder jeg på 7. år med salg og projektering af El tavler i en nordsjællandsk produktionsvirksomhed, som producere stadig flere produkter til et voksende internationalt marked. Jeg har derfor stor berøringsflade med internationale partnere, hvori jeg med egne øjne ser nødvendigheden i det internationale samarbejde, hvis vi vil fremme lokale interessér.

Åbenhed, Udsyn og Fællesskab

Gør aldrig hvad jeg fortæller dig knægt! Sådan sagde min farfar engang til mig, da jeg som ung dreng hjalp til i marken ved min bedsteforældres lille parcel på Midtsjælland. Bemærkningen faldt i forbindelse med at han skulle lære mig at harve den ny-såede jord for at fordele vinterbyggens såsæd.

For at være mere præcis sagde han: ”Du må aldrig gøre hvad jeg siger – blot fordi at jeg siger det. Men du skal  vise mig den respekt, at lytte til hvad jeg har erfaret og så må du ellers træffe din egen beslutning derudfra”

Respekten for andre mennesker er en del af mit DNA. Jeg tror på at de mest fantastiske ting kan ske når folk med forskellige baggrund mødes som mennesker, i øjenhøjde og udveksler viden og erfaringer. Det første skridt i den retning er at vi alle stopper med at anskue verden, samfundet, byen, landet som ”Dem og Os”. Alle mennesker er forskellige, det skal vi se i øjnene. Men ingen er så forskellige at de ikke har behov for omsorg, tryghed og kærlighed. – Gør plads til forskellighed og respekter at der er andre måder at anskue verden på end din egen.

Det er med den tilgang jeg går ind i kommunalpolitik – Efter min mening er der for mange som har nok i dem selv og lukker sig om sin egen navle.

Jeg er stor tilhænger af det Europæiske fælleskab og tror samtidigt på at løsningen på globale problemer starter lokalt.

Det Handler Om Mennesker

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik