Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Bassam El-Daoud

leder

Emaileldaoud@hotmail.com

 

Jeg er 42 år og bor sammen med min kone og vores 3 børn på 3, 12 og 15 år. Født og vokset op i en palæstinensisk flygtningelejr i Libanon, og kom til Danmark som flygtning i 1987. Uddannet socialrådgiver i 2002, og har flerårs erfaring indenfor Børn og Unge-området - både dem der kan selv, og dem der har brug støtte. Har flerårs erfaring som leder både i det offentlige og i det private arbejdsmarked.

Jeg vil gerne tage en aktiv del i bestræbelserne på at skabe de nødvendige forandringer, sådan at vi kan bevare et velfungerende dansk velfærdssamfund med lige muligheder for alle.

Jeg er godt træt af den polarisering der kendetegner den samfundspolitiske debat i dagens Danmark. Jeg vil arbejde for at skabe en politisk platform hvor der tales med hinanden og ikke til hinanden. Verden er ikke så sort - hvid som den ofte bliver præsenteret både i medierne og i den politiske debat. Man kan faktisk godt være imod Burka OG imod burkaforbuddet. Man kan være fanatisk tilhænger af ytringsfriheden OG have en neutral baggrundsbillede på sin Ipad!

Noget jeg brænder meget for er lokaldemokrati og troværdighed i politik. Jeg mener at politik er kommet for langt væk fra den enkelte borger. På den seneste årlige undersøgelse af de mest troværdige faggrupper i Danmark, havner politikere på absolut sidste plads ud af samtlige 25 faggrupper i undersøgelsen. For andet år i træk vel og mærke. Det kan og skal der laves om på.

For mig handler det både om måden at bedrive politik på og naturligvis det konkrete politiske indhold. Borgerne skal inddrages og involveres i lokale beslutninger når de politiske visioner skal realiseres i langt større grad end det bliver gjort i dag - Det er ikke nok at sende politiske beslutninger i høring når borgerne skal inddrages. Jeg vil gerne arbejde for at inddragelsen sker meget tidligere i den politiske proces.

Mod. Det kræver mod at give sine meninger og holdninger til kende. Det kræver mod at turde lade sig udfordre af andres meninger og holdninger. Og det kræver mod at holde fast i sine politiske ideologier, selv når andre sælger ud af deres i jagten på stemmerne. Det handler om mennesker og det handler om troværdighed i politik.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik