mar.
2023
13
19:30 - 21:30

Medlemsmøde med Martin, Samira og Mikkel - Odense

Studenterhuset i Odense
Et nyt år markerer ofte også en ny begyndelse. Og i år gør det sig i den grad også gældende i dansk politik. Efter et folketingsvalg og en regeringsdannelse er alle klar til at tage fat på ny. Det gør sig gældende for regeringen, for Folketinget og for Radikale Venstre.

Vi valgte i den radikale folketingsgruppe ikke at gå med i regeringen. Det var en svær beslutning, men heldigvis kan man flere steder se vores klare aftryk. Vi har et stort arbejde foran os med at genrejse tilslutningen til Radikale Venstre, men vi ser mange muligheder og glæder os samarbejdet.

Vi er nu i gang med at tegne skitserne af det radikale projekt de forestående måneder og år. Vores håb for de nuværende og kommende generationer af danskere, vejen til at realisere dem og samtidig arbejde for et stærkere Europa og en mere fredelig, bæredygtig og demokratisk verden. Vi står på stærke fælles værdier og er drevet af ambitioner og en stærk tro på, at vi kan gøre i morgen bedre end i dag. For Danmark og for Radikale Venstre.

Derfor vil vi de kommende måneder tage skitserne med ud til dig og alle andre i vores parti og diskutere, forbedre og tilpasse dem. Vi glæder os meget til at komme rundt i landet, så vi sammen kan sætte retningen, finde ny energi, ny politik – og nye vælgere. Vi håber, du vil være med. Der er brug for alle.

På mødet vil der være rig mulighed for at stille spørgsmål til Martin, Samira og Mikkel, ligesom vi sammen skal arbejde med at tegne det radikale projekt for de kommende år.

Af hensyn til planlægningen bedes du tilmelde dig via linket herunder.

Vi håber at se dig og mange andre medlemmer fra Fyns Storkreds.

De bedste hilsner
Martin Lidegaard, Samira Nawa og Mikkel Irminger Sarbo

Tilmeld dig medlemsmødet