Radikale Venstres folketingsgruppe

Bliv medlem

Vi har brug for en ny start. For nye løsninger. For ny politik, der sætter klimaet, børn og unges trivsel og en ansvarlig økonomi først.

Vil du være med? Så bliv medlem af Radikale Venstre.

Hvis vi skal tage livtag med de store udfordringer, vi som samfund står midt i, tror vi på, at det kræver ny ilt, nye løsninger og nyt sammenhold. Dansk politik har brug for et nybrud. Og selvfølgelig skal det nybrud komme fra os. Radikale Venstre står mere end nogen anden for forandring.

Siden 1905 har vi kæmpet for at sætte mennesker fri til at leve liv, der giver mening for dem. For er det ikke netop politiks fineste opgave? At gøre tilværelsen bedre og mere meningsfuld for alle – uanset hvem du er, og hvor du kommer fra?

Det tror vi på. Og det kæmper vi for. Hver dag. Og vi har brug for dig.

Radikal Ungdom

Som medlem af Radikal Ungdom gør du en kæmpe forskel i kampen for et humant Danmark, en grønnere klode og lige muligheder for alle – og du har mulighed for at komme med til spændende oplæg, lave sjove kampagner, lære en masse nye ting på vores kurser og – sidst, men ikke mindst – at diskutere politik med andre unge radikale.

Det koster 75 kroner at melde sig ind, og man er medlem, hvis man er under 30 år, og støttemedlem fra man er fyldt 30 år. 

Er du medlem af Radikal Ungdom og under 25 år, får du også 265 kroner rabat på det årlige kontingent til Radikale Venstre efter det første år. I Københavns Storkreds koster medlemskab af Radikale Venstre blot 10 kroner årligt efter det første år, når du er medlem af RU og under 26. 

Meld dig ind i Radikal Ungdom

Samira Nawa og Kathrine Olldag fører kampagne ved Nørreport ifm. folkeafstemningen 1. juni 2022
1/0

Radikal kampagne på Nørreport ved folkeafstemningen 1. juni 2022

Ofte stillede spørgsmål om medlemskab