Sofie Carsten Nielsen til valgfest for sammenhold
Nyhed

Danmark siger JA til sammenhold!

Sammen sender vi en historisk besked til verden omkring os. Vi står skulder ved skulder med vores naboer i Europa. For fred, frihed og demokrati.
I dag er et lille stykke danmarkshistorie. Vi melder os ind på holdet, der vil samarbejde om forsvar, fred og sikkerhed i Europa. Vi har ført en kampagne, hvor vi har talt om Danmarks rolle i Europa - og Europas rolle i verden. I dag siger vi ja til hinanden og ja til, at vi tror på, at sammenholdet fremmer freden.
SCN

JA til sammenhold: Sofie Carsten Nielsens tale på valgaftenen

Sofie Carsten Nielsen holder tale til valgfest for sammenhold
1/0

Sofie Carsten Nielsen holder tale til valgfest for sammenhold

Jeg har været virkelig glad for det samarbejde, jeg har haft med de andre partiledere bag det nationale kompromis. Det vil jeg gerne takke både Mette, Jakob, Pia og Søren for. Jeg synes, at vi sammen har ført en god og sober valgkamp, uden myter og skræmmebilleder, men hele tiden med blikket på bolden. Jeg er overbevist om, at det er faldet i god jord hos danskerne. Og det gør mig håbefuld for, at det brede samarbejde i Folketinget stadig kan levere, når det rigtig gælder – også på andre områder.
SCN
Sofie Carsten Nielsen sammen med Jakob Ellemann-Jensen (V), statsminister Mette Frederiksen (S), Pia Olsen Dyhr (SF) og Søren Pape (K)
De fem partilederne på Nørreport før valgstederne lukkede.