Martin Lidegaard og Sigrid Friis under valgfesten
Nyhed

Martin Lidegaard: Af hjertet tak for jeres stemme

Læs Martin Lidegaards tanker efter valget til Europa-Parlamentet, hvor Radikale Venstre fik 173.355 stemmer og fik valgt Sigrid Friis ind.

Af Martin Lidegaard

TAK! Nu er fintællingen slut, og jeg vil gerne rette en dyb tak til de 173.355 vælgere, der valgte at sætte deres kryds ved liste B - og dermed på en plan B.

Nu ved jeg, hvor mange, der drømmer sammen med os, tror på en fælles fremtid og vil være med til at bære. Og jeg er sikker på, at vi kan blive endnu flere.
Martin Lidegaard

Vi vil skrive en generationskontrakt

Vi ved, at jeres stemme forpligter, og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at leve op til tilliden.

Valget af Sigrid Friis vil uden tvivl gøre en forskel, især for den grønne omstilling i EU. Men det var også første gang, at vi radikale gik til valg på at skrive en ny generationskontrakt, hvor vi tror og insisterer på at give et bedre samfund videre til de unge generationer.

Om det så gælder klima og natur, fred i Ukraine såvel som i Gaza, børns trivsel, unges mulighed for at tage en ordentlig uddannelse eller retten til at være den man er - uden diskrimination.

Sigrid Friis under valgfesten
1/0

Sigrid Friis under valgfesten

Mange drømmer sammen med os

Den generationskontrakt var I med til at skrive under på med jeres stemme i søndags, og det gør min taknemlighed endnu større.

Jeg er mig pinligt bevidst, hvor stor en opgave, vi har foran os, og jeg er ligeså ydmyg over for den, som jeg er dedikeret til den.

Men nu ved jeg, hvor mange, der drømmer sammen med os, tror på en fælles fremtid og vil være med til at bære.

Og jeg er sikker på, at vi kan blive endnu flere.
Af hjertet tak.