Nyheder

RADIKALE I AARHUS HAR SAT ET HOLD FOR DE NÆSTE FIRE ÅR

17.761 aarhusianere valgte at stemme på Radikale Venstre ved kommunalvalget i Aarhus, som dermed er det bedste i partiets historie, og for første gang får vi 3 mandater valgt ind i byrådet. Den nyvalgte gruppe har nu konstitueret sig.

Rabih Azad-Ahmad fortsætter som politisk leder og rådmand for Kultur- og Borgerservice.


”Jeg ser frem til en byrådsperiode med et stærkt radikalt team, som har høje ambitioner for udviklingen af vores by”, siger Rabih Azad-Ahmad, og fortsætter ”Jeg ser frem til at arbejde endnu hårdere for, at fremme rammerne for fællesskaber, sundheden og trivslen i Aarhus.”


Mahad Yussuf - Radikale Venstre bliver politisk ordfører, formand for Børn- og Ungeudvalget og medlem af Social- og Beskæftigelsesudvalget.


”Jeg ønsker at skabe de bedst mulige opvækstvilkår og livsbetingelser for alle børn og unge, så de kan udvikle sig til livsduelige medborgere. Igennem mit arbejde i Røde Kors har jeg også fået førstehåndskendskab til de mange udfordringer, som socialt udsatte mennesker, står over for. De erfaringer vil jeg tage med mig i mit arbejde i byrådet.” siger Mahad Yussuf.

Nyvalgte Metin Lindved Aydin - Radikale Venstre bliver gruppeformand, næstformand for Bæredygtighedsudvalget, medlem af Teknisk Udvalg og Økonomiudvalg samt Ligestillings- og Mangfoldighedsudvalget.


”Jeg glæder mig helt enormt til arbejdet i det nye byråd, og mine nye poster passer perfekt til min faglige profil”, siger Metin Lindved Aydin. Hans mange års erfaring inden for arkitektbranchen, bliver derfor et stærkt kort at trække på for byrådsgruppen.