Thomas Rohden

Thomas Rohden

Folketingskandidat i Københavns Storkreds
Regionsrådsmedlem i Region Hovedstaden

Indfør en høj og ensartet CO2-afgift

De største CO2-udledere skal ikke tildeles særlige skatterabatter. Både industrien og landbruget skal betale en høj og ensartet CO2-afgift på 1500 kr. pr. ton CO2. Hvis Danmark skal leve op til Paris-aftalen, er der ikke plads til politisk tøven og sorte særaftaler.

Styrk psykiatrien og den mentale sundhed

Psykisk sygdom behandles i Danmark som en andenrangssygdom, samtidigt med at stadig flere unge kæmper med stress, angst eller depression. Mennesker med en psykisk lidelse hører ikke hjemme på en venteliste, men har behov for hjælp. Derfor vil jeg bekæmpe lange ventelister, manglende forebyggelse og alt for tidlige udskrivelser i psykiatrien.

1/0

Bekæmp Kinas totalitære fremmarch

Mens Kina truer sine nabolande med krig og smider etniske minoriteter i koncentrationslejre, samarbejder den danske stat stadig tæt med forbryderregimet i Beijing. Jeg vil kæmpe for en Kina-kritisk udenrigspolitik, hvor vi tør stå op for menneskerettigheder og sige fra over for Kinas totalitære fremmarch.

Stop nedlukningen af Københavns uddannelser

Regeringen har sammen med SF og de borgerlige besluttet at lukke over 2000 studiepladser i København. I en rus af politisk provinspopulisme vil de smadre de stærke faglige miljøer på Danmarks bedste universiteter og professionshøjskoler. Jeg kæmper for at bevare hovedstadens uddannelser.

Thomas er opstillet som folketingskandidat i Sundbyvesterkredsen i Københavns Storkreds.