Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Presse
Webshop

Nyheder

Uddannelse - 25.06.2017

Tal med om skolen

Hvad gør Danmarks skoler gode? Hvordan bliver det endnu bedre steder at lære og være? Radikale var på gaden landet rundt for at høre, hvad vi sammen skal styrke og dyrke i vores skoler for fremtiden.

Læs mere
Radikale Venstre

Uddannelse - 20.06.2017

Obama, Grundtvig – og efteruddannelse

Tiden er kommet til en ny uddannelsesrevolution. For vi går en fremtid i møde, hvor det er utopi at tro, at det vi lærer som 20-årige stadig kan bære et job, når vi er 50. Vi radikale har været i tænkeboks for at finde en løsning, der sikrer alle danskere muligheder for at udleve deres drømme i en sådan omskiftlig fremtid. Læs mere
Martin Lidegaard

Uddannelse - 15.06.2017

FREMAD – JA TAK

Morten Østergaards partiledertale ved Folkemødet 2017

Læs mere
Morten Østergaard

Uddannelse - 15.06.2017

Ny uddannelseskultur for fremtiden

Vi har som ambition, at danske unge skal have større tillid til egne muligheder, at de skal være dygtige, modige, ambitiøse og gode til at samarbejde. Uddannelse skal berige alle børn og unge i Danmark. Give dem indsigt og udsyn.

Læs udspillet
Radikale Venstre

Radikale Venstre - 14.06.2017

Mød os på Folkemødet

Skal du til Folkemødet på Bornholm i weekenden? Så find os i det radikale telt på Cirkuspladsen og få en kop kaffe og en snak med en MF'er, vær med i spændende debatter eller find ud af, hvordan rock og politik hører sammen.

Se programmet
Radikale Venstre

Radikale Venstre - 13.06.2017

Mindeord

Tale ved mindehøjtidelighed for Niels Helveg Petersen.

Læs mere
Morten Østergaard

Uddannelse - 13.06.2017

Nattevagten, der startede en revolution…

Vi har brug for en uddannelsesrevolution i Danmark, den er allerede begyndt og den startede i en togkupé på vej til Lolland.

Læs mere
Sofie Carsten Nielsen

Uddannelse - 12.06.2017

Din uddannelseskonto

Med din personlige uddannelseskonto sparer du hvert år op til uddannelse. Ligesom vi i dag sætter penge til side, så vi kan få løn, mens vi holder ferie, skal vi fremover sætte penge af, så vi løbende kan videreuddanne os.

Læs mere
Morten Østergaard

Pressemeddelelser - 09.06.2017

Nu bliver der mere leg i børnehaven

Radikale Venstre har i dag indgået en aftale om dagtilbud med regeringen, S og DF. Børneordfører i Radikale Venstre, Lotte Rod, glæder sig over, at aftalen giver mere frirum for leg.

Læs mere
Radikale Venstre

Radikale Venstre - 07.06.2017

Niels Helveg Petersen bisættes tirsdag

Tidligere politisk leder for Radikale Venstre, Niels Helveg Petersen, bisættes fra Holmens Kirke i København tirsdag den 13. juni kl. 13.00.

Læs mere
Radikale Venstre

Pages

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik