Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Presse
Webshop

Nyheder

EU - 21.02.2017

Russisk gas i Europa er et knæfald for Putin

Netop nu er EU ved at skabe rammerne for en ny energiunion. I sin fuldendte form skal unionen sikre et frit flydende indre marked for energi. Hele ideen til energiunionen blev født ud af et ønske om at gøre Europa uafhængig af Putins gas og sheikernes olie.

Læs mere
Morten Helveg Petersen

Medier - 17.02.2017

Vild med Vestegnen

Lokale kræfter vil vende billedet af Brøndby Strand. Lørdag går de på gaden sammen for at sætte fokus på sammenholdet og de positive historier.

Læs mere
Radikale Venstre

Udenrigspolitik - 15.02.2017

Europa kan hjælpe Danmark til større sikkerhed i en Trump tid

Med en ny amerikansk præsident i Vest, et aggressivt Rusland i Øst og blodigt kaos i Syd, står Europa foran et år med skæbnesvangre valg.

Læs mere
Martin Lidegaard

Integration - 12.02.2017

Vi er lige danske

Farvel til dem og os. Goddag til dig og mig.

Læs mere
Radikale Venstre

Uddannelse - 10.02.2017

Håndværk for fremtiden

Danmark har verdens bedste erhvervsuddannelser. Men har vi også det om fem år? Regeringens besparelser betyder, at vores erhvervsuddannelser landet over samlet skal spare ca. 3 mia. kr. frem mod 2020. Uambitiøst, når vi gerne vil have flere – og ikke færre – til at tage en erhvervsuddannelse.

Læs mere
Radikale Venstre

Trafik - 10.02.2017

En god dag for den kollektive trafik i Danmark

Et flertal bestående af alle partier udenom regeringen - bortset fra Alternativet - har besluttet at give 762 tiltrængte millioner kroner til kollektiv trafik i hele landet.

Læs mere
Radikale Venstre

Uddannelse - 07.02.2017

Uddannelse river mure ned

Vi uddanner os for at få redskaberne til at agere i en verden med kolossale udfordringer. Vi uddanner os for at få friheden til at forme vores fælles liv. Og vi gør det sammen. Vi gør det i fællesskab.

Læs mere
Sofie Carsten Nielsen

Uddannelse - 06.02.2017

Mennesker med meninger

Den radikale folketingsgruppe tager landet rundt og møder #MenneskerMedMeninger om uddannelse. Mandag den 6. februar besøgte vi erhvervsskoler og talte med elever og lærere. Se med her.

Læs mere
Radikale Venstre

Demokrati - 31.01.2017

Vi skal værne om frihedsrettighederne – men hvor gode er vi selv?

Vi skal turde se frygten i øjnene, men den må ikke svække vores ambitioner om, at alle mennesker er lige meget værd. Og at vi alle fortjener alene at blive bedømt på vores gerninger, hverken vores religion, nationalitet eller hudfarve.

Læs mere
Morten Østergaard

EU - 31.01.2017

Formandsvalg, Europol og udvalgskabaler

Der foregår et og andet i Europa-Parlamentet i disse dage. En ny formand er kommet til, Danmarks Europol-særaftale hastebehandles, og så er kabalen om de mange uhyre vigtige udvalgsposter ved at gå op.

Læs mere
Morten Helveg Petersen

Pages