Nyheder | Radikale Venstre

Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Presse
Webshop

Nyheder

Pressemeddelelser - 09.02.2018

Sæt a-kasserne fri

Vi har brug for et mere forenklet beskæftigelsessystem med fokus på den enkelte borger. Radikale Venstre har derfor lavet et nyt udspil med titlen ”Sæt a-kasserne fri”. Udspillet går især på to ben.

Læs mere
Sofie Carsten Nielsen

Integration - 04.02.2018

Virkeligheden kalder

Vi skal ikke længere føre politik mod nogen, men for noget. For en fremtid, hvor vi forventer noget af hinanden. For lige muligheder til alle. For flere, der forsørger sig selv. For blandede opgange, bydele og skoler, hvor vi bor og lever.

Læs mere
Morten Østergaard

EU - 01.02.2018

Morten Helveg Petersen melder sig klar til EP '19

Når nationalisterne kritiserer mig for at være ærkeeuropæer, har de fat i noget. For jeg tror på visionen om et helt og fredeligt Europa. Samtidig med at jeg elsker mit fædreland.

Læs mere
Radikale Venstre

Medier - 31.01.2018

Partierne skal ud af DRs bestyrelse

Hvis vi fortsat ønsker, at dansk sprog og kultur skal være omdrejningspunkt for den offentlige samtale i Danmark, så kræver det dansk public service og kulturproduktion af himmelhøj kvalitet. Kvaliteten skal kunne modstå presset fra udenlandske og kommercielle tilbud. Derfor er de kommende medieforhandlinger ikke bare en kamp om DR - det er også en kamp for Danmark.

Læs mere
Zenia Stampe

Radikale Venstre - 30.01.2018

Davos: et kig ind bag forhænget

Af Ida Auken
 
Læs mere
Ida Auken

Uddannelse - 29.01.2018

Uddannelse er billetten til fremtiden

Uddannelse har spillet en meget vigtig rolle i at gøre Danmark til et land med stor tryghed og højt til loftet. Det må ikke sættes over styr nu.

Læs mere
Morten Østergaard

Forsvar - 28.01.2018

Markante radikale aftryk på nyt forsvarsforlig

Der er indgået nyt forlig om forsvaret. Ønsket om et højere forsvarsbudget har ikke groet i den radikale baghave, men det har været afgørende for os at sikre, at de 12,5 nye milliarder kroner over de næste seks år bliver brugt så fornuftigt som muligt. Det er i vidt omfang lykkedes!

Læs mere
Martin Lidegaard

Uddannelse - 26.01.2018

Vi må aldrig erstatte udsyn med sortsyn

Hvor er vi på vej hen, hvis vi lukker vores uddannelser for udenlandske studerende?

Læs mere
Morten Østergaard

Miljø - 17.01.2018

En plastfri fremtid

Danske skove og kyster skal ikke flyde med plastik. Vi skal finde nye kloge måder at beskytte vores natur på. Danmark er førende indenfor grøn teknologi. Det skal vi også være når det kommer til genbrug af plastik.

Læs mere
Radikale Venstre

Radikale Venstre - 17.01.2018

Et Danmark uden kanter

Vi skal hænge sammen. Vores børn og unge skal have samme muligheder. Lad os lave en plan, der flytter langt flere statslige arbejdspladser ud, men som gør det over en årrække. En plan, der også flytter studiepladser ud og investerer massivt i uddannelse lokalt frem for at spare.

Læs mere
Morten Østergaard

Pages

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om radikal politik