Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Presse
Webshop

Nyheder

EU - 25.03.2017

Fred, frihed og fællesskab

60-året for underskrivelsen af Rom-traktaten fejres i hele Europa - og selvfølgelig også af Radikale Venstre. Meget er nået og meget kan vi gøre for at skabe et endnu bedre europæisk samarbejde.

Læs mere
Radikale Venstre

EU - 25.03.2017

Europa gør Danmark større

Det europæiske fællesskab fylder 60 år. Igennem seks årtier har vores fællesskab forvandlet et krigshærget kontinent til et sted for fred, frihed og frihandel. Men hvordan ser fremtiden ud for Europa?

Læs mere
Morten Østergaard

Fødevarer - 18.03.2017

Radikale Venstre vil have handlingsplan for reduktion af husdyr-MRSA

Udtalelse fra Radikale Venstres Hovedbestyrelsesmøde 18. marts 2017

Læs mere
Radikale Venstre

EU - 16.03.2017

Forår i Europa

Flere har spået højre-partiernes fremgang i år. Flere har talt i dommedags-overskrifter. Flere kommentatorer har sagt, at 2017 bliver en dom over Europa. Fair nok. Men jeg satser mine penge på en positiv dom over EU.

Læs mere
Martin Lidegaard

Uddannelse - 15.03.2017

Flere studerende skal ind på kvote 2

Onsdag den 15. marts var der frist for kvote 2 ansøgningerne. Tillykke til alle jer, der har lagt en ansøgning ind. Vi har brug for jer.

Læs mere
Sofie Carsten Nielsen

EU - 15.03.2017

EU og Storbritannien - stærkere sammen end hver for sig

Nutidens beslutninger vil forme fremtidens Europa. Men modet svigter helt nutidens politiske ledere under indtryk af opgavens omfang. I stedet for at række ud og bygge broer, er konstante stridigheder og nationalisme blevet den gængse vej for ledere i både Europa og på den anden side af Atlanten.

Læs mere
Morten Østergaard

Forskning - 14.03.2017

Uddannelse er det vigtigste. Vi skal sikre fri viden i Danmark.

For Radikale Venstre er uafhængige universiteter og forskningsinstitutioner og uafhængig forskning en af grundstenene for Danmarks gode forskningsrenommé og en forudsætning for et kvalificeret demokrati.

Læs mere
Sofie Carsten Nielsen

Radikale Venstre - 13.03.2017

Mennesker med meninger

Vi vil give Danmark en generationsgave: Flere pædagoger til vores yngste, så flere får en bedre og tryggere start på livet. Derfor tager den radikale folketingsgruppe rundt i landet og taler med pædagoger og forældre om, hvad flere pædagoger i daginstitutionerne vil betyde for vores børns fremtid.

Læs mere
Radikale Venstre

Radikale Venstre - 11.03.2017

Gør Danmark større

Hvad gør din by god? Radikale i hele landet er på gaden til en snak om, hvad vi holder af, hvor vi bor - og hvordan det bliver endnu bedre steder både at vokse op og blive ældre.

Læs mere
Radikale Venstre

Radikale Venstre - 10.03.2017

Gør Danmark større

Danmark er et fantastisk sted. Fra bøgens top til bølgen blå – fra Blåvand til Bornholm har vi skabt et samfund, hvor få har for meget og færre for lidt.

Læs mere
Morten Østergaard

Pages