Per Laursen

Kandidat til kommunalvalget 2021
Solrød Kommune

Mit fokus

Jeg stiller op til byrådet i Solrød for Radikale Venstre, da jeg mener der er brug for ordentlighed og højere ambitioner for kommunen mht. børn, kultur og natur.

  • "Borgernes hus", skal være for borgerne og ikke for for Borgmesteren og kommunens ansatte.
  • "Borgernes hus" skal være et samlingssted, med underholdning og kultur, såsom Biograf, Musikcafé, Teater, Bibliotek, Galleri, Musikskole osv.

Kommunens rådhus er fint som det er og ellers kan det udbygges en anelse.

Som tidligere skolebestyrelsesmedlem gennem 7 år brænder jeg for vores skoler og uddannelse og kæmper derfor for "Uddannelsespartiet", der som de eneste landspolitisk vil investere massivt i vores børns fremtid, både mht. bæredygtighed og uddannelse.

Jeg ønsker, vi får mere natur vi kan komme ud og opleve, og at vi passer bedre på den vi har.

Så ønsker jeg at kommunens dannelsesstrategi bliver andet end fine ord og mere håndgribelig at arbejde med.

Her er mit største ønske at der arbejdes med KPI'en børnenes trivsel og at de tilbydes flere kultur-oplevelser, som "Borgernes hus" i den rigtige form kan levere.

Min profil

  • '90-erne: FODBOLDSPILLER, taxichauffør og studerende på CBS
  • '00-erne: FAMILIEFAR, handicaphjælper og studerende på DTU
  • '10-erne: IT-INGENIØR, skolebestyrelsesmedlem og byrådskandidat 2017
  • Nuværende beskæftigelse er IT-arkitekt i Forsvaret

Jeg har en lidt anderledes profil, hvor jeg som fodboldspiller har oplevet store sejre, men også kæmpe nederlag, da et brækket lårben satte stopper for en fuldtidsprofessionel karriere i Belgien.

Siden har jeg kørt taxi i København, stiftet familie, arbejdet som handicaphjælper og uddannet mig til IT-ingeniør.

Både som taxichauffør og handicaphjælper har jeg oplevet samfundets svageste på nærmeste hold, og forstår hvor vigtigt vores sociale værdier egentlig er.

Jeg ved altså også, hvad det vil sige at knokle for sine egne frie og liberale mål, så sammenholdt kan jeg ikke være andet end Radikal, da Radikale Venstre er det eneste "Social-Liberale" parti.

Som IT-ingeniør og arbejder jeg til dagligt med implementeringen af løsninger der virker for borgere og brugere. Så jeg kan i højere grad end de fleste vurdere om hvordan ting virker og hvordan de kan udføres bedst muligt. Dette sætter mig som regel også i stand til at stille forvaltningen de rigtige kritiske spørgsmål.