Tommy Ib Sandgaard

Tommy Ib Sandgaard

Kandidat til kommunalvalget 2021
Herning Kommune

Mine drømme for Herning er...

At Herning forbliver stærk på kulturlivet, at foreningerne blomstrer, og vi har masser af arbejdspladser. Samtidig med at dem som måske har det lidt svært i livet får den nødvendige hjælp.

I Herning tør vi, og alle skal kan være med.

Mine hjertesager

  • Jeg ønsker mere produktion i Herning kommune, og dermed flere arbejdspladser. Det være sig helt fra maskinopperatører til ingeniører og forskere.
  • Jeg vil gerne gøre mere for folkeskolen, sådan at den bedre kan rumme alle elever. Det være sig de knap så bogligt stærke elever, til elitebørnene. I nogle tilfælde føler jeg at folkeskolen i Herning kommune har mistet noget af sin mangfoldighed. Børn skal lære at være sammen med hinanden.
  • Jeg ønsker mig en offroadpark, i Herning kommune, til glæde for alle sportsgrene inden for offroad sporten, helt fra orienteringsløb til enduro MX og 4WD.
2016-
Formand, Toyota 4wd Club Danmark

Herning Svømmeklub 1994-2000
2000-
Brunsgaard A/S
2014-2018
Børnetræner, Sunds IF
1994-2000
Herning Svømmeklub

Lidt om mig

Jeg stiller op til kommunalvalget, fordi jeg synes, at Herning Kommune er en god kommune. Det vil jeg gerne være med til, at den fortsætter med at være. Jeg håber, Johs kan indtage borgmesterkontoret, en enkelt valgperiode. Da han vil være en god overgangsfigur inden der igen kommer en borgmester som Lars.

  • Jeg elsker Offroad og Rock musik.
  • Jeg er iderig og energifyldt.
  • Jeg bor ved Sunds på en landejendom med min kone Pernille og vores 2 børn på 10 og 12 år.