Radikale kandidater og frivillige hænger plakater op ved folkeafstemningen i 2022

Til dig som er medlem

Som medlem af Radikale Venstre har du rig mulighed for at være aktiv og få indflydelse på partiets udvikling og politik.

Radikale Venstres medlemsnetværk

Vil du være en del af samtalen og debatten i Radikale Venstre?

På medlemsnetværket har du mulighed for at blande dig i den generelle debat i partiet, ligesom det er muligt at læse og kommentere interne nyheder i partiet.

Radikale medlemmer i Sjællands Storkreds

Vær med til at udvikle politik

Vil du være med i kampen for nye løsninger? For ny politik, der sætter klimaet, børn og unges trivsel og en ansvarlig økonomi først? Så er der rig mulighed for at gøre sig gældende allerede fra første dag, du er medlem.

Læs mere om politikudvikling i Radikale Venstre

Valgfest efter Europa-Parlamentsvalg 2019

Bliv frivillig

Som medlem kan du selvfølgelig også melde dig som frivillig. Du kan tilmelde dig via linket herunder, så vil du blive kontaktet af en lokal formand, kandidat eller en repræsentant for disse.

Har du særlige ønsker til kandidater, som du gerne vil hjælpe, eller opgaver du gerne vil bidrage til, kan du også anføre det.

Du er også velkommen til at tage direkte kontakt til en kandidat eller din lokale formand.

Radikale Venstre på Frederiksberg

Selvbetjeningen

Er du er medlem af partiet kan du bruge selvbetjeningen til at ændre dine medlemsoplysninger, betale kontingent og tilmelde dig større arrangementer. Er du formand for en lokal forening, er det ligeledes her, du kan administrere dine medlemmer og meget andet.

Besøg selvbetjeningen