jun.
2023
05
08:00 - 17:00

Grundlovsdag 2023

Hele landet
Få overblik over, hvor du kan møde de radikale folketingsmedlemmer på Grundlovsdag.

Programmet opdateres løbende, og der tages forbehold for ændringer.

Martin Lidegaard

09:30-10:45: Rønde Højskole. Martin holder grundlovstale kl 10.10-10.30. Læs mere om arrangementet på www.radikalenorddjurs.dk

13:00-14.00: Grundlovsarrangement og -tale ved Odense Radikale Venstre i Flakhaven.

16:00: Grundlovstale i Gl. Præstegårdshave ved Radikale Venstre i Rudersdal og Allerød.

Samira Nawa

10.15: Samira Nawa holder Grundlovstale ved arrangement i Hovedstadens Radikale Venstre. Læs mere om arrangementet længere nede på siden.

14.00: Samira Nawa holder Grundlovstale ved arrangement hos Radikale Venstre Tårnby-Dragør. Læs mere om arrangementet længere nede på siden.

Christian Friis Bach

10:45-12:00 - Grundlovsmøde i haven på Kochsvej 18, 9800 Hjørring

Grundlovsmødet i den private have i Hjørring bliver holdt for ottende år i træk. Som et af de eneste grundlovsmøder blev det også afviklet under nedlukningen i 2020, hvor Ane Halsboe-Jørgensen (S) venligst stillede op for ti mennesker og en Facebook transmission. Hun kommer igen i år sammen med Hjørringkredsens folketingsmedlem, Christian Friis Bach.

Kom og se, lyt og syng med sammen med de ca. 100 andre, der plejer at komme. Tidligere har bl.a. Margrethe Vestager, Karsten Lauritzen, Marianne Jelved, Niels Hausgaard og Peter Schrøder været i haven på Kochsvej 18.

Arrangementet begynder kl. 10:45 med sang. Talerne forventes at vare ca. 10-15 minutter. Undervejs er der kaffe og kanelsnegle. Arrangementet er åbent og gratis for alle, der er interesseret i demokrati og udviklingen af vores samfund.

Katrine Robsøe

10.00-14.00: Katrine Robsøe deltager i Grundlovsarrangementet på Store Torv sammen med byrådsmedlemmerne Mahad Yussuf og Metin Lindved Aydin. Vi deler kaffe, pandekager og popcorn ud, og snakker med aarhusianerne om politik, og hvad der rører sig for tiden.

Lotte Rod

Kolding

12.30:
Det nye Grund(walks)møde. Turen er 1,5 km og tager cirka 45 minutter. Undervejs vil du møde en række historiske kvinder fra Kolding. For eksempel Dronning Dorothea, Anne-Marie Carl Nielsen, Ida Jørgensen - hun var byrådsmedlem for Det Radikale Venstre fra 1954 til 1962 - og mange flere. Vi mødes i Kolding Midtby. Herefter går/kører vi til Marielundsskoven.

14.00: Marielundsskoven ved Naturskolen. Det klassiske Grundlovsmøde med en række taler, fællessange, hygge og kaffe/kage. Lotte deltager mellem 14.00-14.30 og holder tale. 

Vejle

13.00-16.00: Tværpolitisk Grundlovsdag mellem partierne i Vejle i Skyttehushaven. Lotte holder tale mellem 15.15-16.00.

Zenia Stampe

13.00, Falkevej 4, 4300 Holbæk: Holder tale ved Grundlovsmøde hos Anne Møller Ronex - medlem af Region Sjælland for Radikale Venstre. Alle er velkommen.

Lokale arrangementer

Radikale Venstre Bornholm

15.00-17.00, Restaurant Stenbymølle, Spellingevej 1, 3760 Gudhjem

Alle er velkommen til kaffe, kage og hygge. Årets taler er Tine Hessner, som bl.a. er folketingskandidat for Radikale Venstre og byrådsmedlem i Furesø Kommune.

Holbæk Radikale Vælgerforening
13.00, Falkevej 4, 4300 Holbæk

Grundlovsdag fejres traditionen tro hos Anne Møller Ronex, som er medlem af Region Sjælland for Radikale Venstre. Zenia Stampe holde Grundlovstalen. Husk selv en stol! Der vil være kaffe, te og kage - øl og vand kan købes.

Alle er velkommen.

Hovedstadens Radikale Venstre holder grundlovsmøde
10.15, Nyelandsvej 64D, 2000 Frederiksberg (på hospitalsgrunden ved hospitalskirken).

Det bliver en hyggelig og dejlig dag, hvor vi har inviteret tre af vores folkevalgte, der til dagligt kæmper for den radikale sag fra rådhuse og Christiansborg.
Sidst men ikke mindst får vi besøg af en gæstetaler fra Eastern European Centre for Multi Party Democracy (EECMD).

Der taler på vegne af fem georgiske oppositionspartier. Endelig vil der være mulighed for at blive vist rundt på Frederiksberg Hospitalsgrund.
Vi byder velkommen fra kl. 10.15

Talerne er:
• MF Samira Nawa,
• Kulturborgmester i København Mia Nyegaard,
• Første viceborgmester på Frederiksberg Lone Loklindt og
• Levan Tsutskiridze, EECMD.

Grundlovsmødet er arrangeret af Radikale Venstre Frederiksberg. Der er fri adgang. Læs mere om arrangementet på Facebook.

Lejre Radikale Venstre: Grundlovsmøde 2023
9.30 – 12.00, Osted fri- og efterskole, Assenløsevej 1, Osted

Køge/Lejrekredsens folketingskandidat, Line Krogh Lay og tidligere borgmester i Roskilde Joy Mogensen (S) holder taler.

Første tale kl. 10.00. Alle er velkomne og der kan købes brunch, vand, juice, kaffe og lidt sødt.

Radikale Venstre Tårnby-Dragør
Kl. 14.00, Langhøigaard, Møllegade 8, 2791 Dragør

Kommuneforeningen for Radikale Venstre i Tårnby og i Dragør holder grundlovsmøde i Store Magleby. Her er det traditionen tro tidligere kommuneforeningsformand Else Lykke Madsen, der ligger hus (eller rettere gård) til.

Talerne er:
• MF Samira Nawa,
• Emil Moselund, borgerrepræsentant i København og folketingskandidat i Tårnby-Dragør og
• Ingelise Andersen, kommunalbestyrelsesmedlem i Tårnby.

Grundlovsmødet er arrangeret af Radikale Venstre Tårnby-Dragør. Der er fri adgang. Læs mere om arrangementet på Facebook.